twitter

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ένσταση της Αρναίας στο πρωτάθλημα λόγω...Ηρακλή!



Φωτιά στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής βάζει ο Απόλλων Αρναίας, καθώς κατέθεσε ένσταση για προσβολή του πρωταθλήματος, ελέω Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Απόλλωνα Αρναίας κατέθεσε μέσω δικηγόρων τους, ένσταση, επικαλούμενοι «τη μη τήρηση των σωστών διαδικασιών απέναντι σε όλες τις ομάδες».
«Δεν είχαμε σωστή και ισότιμη αντιμετώπιση οι ομάδες ως προς τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα του Ηρακλή. Αυτό που ζητούμε εμείς πλέον με την ένσταση είναι, είτε να δοθούν οι τρεις βαθμοί σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έπαιξαν με τον Ηρακλή στον α' γύρο, είτε ν' αφαιρεθούν από όλες τις ομάδες», εξήγησε ο γενικός γραμματέας του Απόλλωνα, Κώστας Καραγιάννης.
Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, ο Απόλλων Αρναίας βγαίνει «κερδισμένος». Και αυτό γιατί σε περίπτωση που γίνει η αφαίρεση των τριών βαθμών απ’ όλες τις ομάδες, τότε ο Εθνικός Αγ. θα πάει στους 39, ο Κιλκισιακός θα παραμείνει στους 42, τα Κύμινα στους 39 και ο Απόλλων θα μείνει στους 40. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Κιλκίς θα είναι 7η, ο Απόλλων 8ος, οι «ερυθρόλευκοι» 9οι και το Ν. Αγιονέρι 10ο.
Τα αποτελέσματα των οχτώ πρώτων αγωνιστικών, στις οποίες έδωσε κανονικότατο παρών ο Ηρακλής:
1η αγωνιστική
ΠΟ Ν. Καλλικράτειας - Ηρακλής   0-0
2η αγωνιστική
Ηρακλής - Εθνικός Ν. Αγιονερίου  0-3 α.α.
3η αγωνιστική
Ολυμπιακός Κυμίνων - Ηρακλής   1-1
4η αγωνιστική
Ηρακλής - Αχιλλέας Τριανδρίας  0-2
5η αγωνιστική
Διγενής Λακκώματος - Ηρακλής   3-0 α.α.
6η αγωνιστική
Ρεπό
7η αγωνιστική
Ηρακλής - Απόλλων Αρναίας   2-1
8η αγωνιστική
Κιλκισακός - Ηρακλής   0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου