twitter

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός Κυμίνων-Απόλλων Αρναίας 2-0


Πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός Κυμίνων, που πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Αρναίας.
Οι 'ερυθρόλευκοι', που αγωνίζονταν στην έδρα τους, φρόντισαν να 'καθαρίσουν' το ματς ήδη από το α' ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ του Παπάζη στο 20' και του Παππά στο 35' της αναμέτρησης. Στα υπόλοιπα του αγώνα, το παιχνίδι δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλό θέαμα, ενώ ο Απόλλων Αρναίας δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο σε όλο το ενενηντάλεπτο. Το χειρότερο για τους Χαλκιδικιώτες είναι το γεγονός ότι υποχώρησαν πλέον αρκετά βαθμολογικά και βρίσκονται εντός της ζώνης υποβιβασμού. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαλιώτης (Λάρισας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νιάνιος, Κουτρογιάννης, Κιομιρτζόγλου, Τσάκαλος, Τσακίρης, Αυγέρος, Παπάζης, Σαββαδης (70' Τζήμας), Παππάς (85' Χατζηγεωργίου), Μπενίσκος, Καλαϊτζίδης (88' Μάρσης)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Τζημητρεάς (64' Καραβέλης), ΚΑρμοίρης, Στόικος, Τζότζιος, Μαυρίδης, Κιάτος, Τσιντογιάννης (80' Καρλκπίδης), Βερνής, Δημητρακόπουλος, Γιατσάτσος (46' Τσιαντάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου