twitter

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μικρά-μικρά από τον τέταρτο όμιλο



Πύρασος Νέας Αγχιάλου


Μπορεί ο Πύρασος να μην κατάφερε να σώσει την... παρτίδα και να παραμείνει στη Δ' Εθνική, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν φαίνεται να χρέωσαν στον Νίκο Χατζηκυριακίδη μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Αλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε αργά το... τιμόνι της ομάδας και, όπως ανακοίνωσε η 'κυανόλευκη' διοίκηση, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό και τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Χατζηκυριακίδη, ο οποίος προχώρησε σε σχετική δήλωση: ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τη δουλειά μου. Ολοκληρώθηκε για τον Πύρασο μία σεζόν που δεν ήταν καλή καθώς δεν μπόρεσαμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη Δ' Εθνική. Ωστόσο, με βάση την άρτια οργάνωση και το σωστό προγραμματισμό που έχει η ομάδα, θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό που θα έχει μοναδική επιδίωξη την άμεση επάνοδο στη Δ' Εθνική. Εύχομαι στους παίκτες μας καλό καλοκαίρι και τους μεταφέρω τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία που είχαμε καθώς όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν''.

Καμμένα Βούρλα


Την τοποθέτησή του για την εικόνα των Καμένων Βούρλων στον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, παραχώρησε ο Θωμάς Μαραζόπουλος. Ο τεχνικός του συλλόγου από τη Φθιώτιδα τόνισε για το ματς με τον ΑΠΟΚ Βελούχι: ''Η ομάδα σε αυτό το ματς, όπως στα προηγούμενα ήταν ανταγωνιστική. Προσπάθησε πολύ παρά την ελλειπή προετοιμασία του τελευταίου καιρού. Γενικά στα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα περισσότερα παιχνίδια αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο παρά το γεγονός ότι είχαμε μια ευκαιρία με το φάουλ στο δοκάρι, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί πέρα κλείσαμε μια χρονιά, η οποία είχε πολλές απογοητεύσεις, αλλά ταυτοχρόνως προσέφερε και πολλές εμπειρίες στα νέα παιδιά, εν όψει της επόμενης χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα''.

ΑΠΟΚ Βελούχι


Πραγματοποίησε τεράστια προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Ο ΑΠΟΚ Βελούχι πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και... τίμια για την κατάκτηση της παραμονής, ωστόσο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκ νέου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τα Καμένα Βούρλα, ο προπονητής του ΑΠΟΚ, Παύλος Σερμπέσης τόνισε:
''Νομίζω σήμερα ότι δεν είχαμε καλή παρουσία, δεν ήμασταν αυτοί, που έπρεπε για να μπορέσουμε να κλείσουμε την σεζόν μια νίκη, που πραγματικά την θέλαμε πάρα πολύ. Το δυστύχημα θα ήτανε και θα στοίχιζε πάρα πολύ, εάν ήταν κάποια αποτέλεσμα διαφορετικά από αυτά, που ήρθανε, γιατί δυστυχώς θα βγάζαμε τα μάτια μας μόνοι. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας φέτος άξιζε την παραμονή, ήτανε νομίζω ηθικά δικαιωμένη. Γιατί πρώτη φορά στην ιστορία της Δ' Εθνικής συνέβησαν αυτά τα ευτράπελα με την Ελασσόνα. Δυστυχώς η μόνη ομάδα, που όχι δεν ευνοήθηκε, αλλά αδικήθηκε με αυτή την στάση της Ελασσόνας ήταν ο ΑΠΟΚ. Πιστεύω ότι έχουνε μπει βάσεις γερές για την ομάδα που θα έχει διάρκεια και αυτό είναι το ενθαρρυντικό, γιατί αποτελείται από νεαρά παιδιά, αποκτήσαν την εμπειρία που έπρεπε και νομίζω ότι το πιο αξιόλογο ήταν ότι ήταν παιδιά από το Καρπενήσι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μέσα από την ψυχή μου στους παίκτες που πραγματικά εδώ και 10 μήνες κάνανε ότι το καλύτερο, για να ακούμε τα μπράβο από τις υπόλοιπες ομάδες και για το ποδόσφαιρο, που παίξαμε αλλά και για το ότι αναγνωρίζουν όλοι ότι άδικα πέσαμε από την κατηγορία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΑΠΟΚ τον κύριο Γκόρογια, γιατί πραγματικά είχαμε μια άριστη συνεργασία και όταν τελείωσε το παιχνίδι με τα Καμένα Βούρλα μου είπε κάτι ότι ο Θεός μπορεί να μην ήθελε να παραμείνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης εσάς προσωπικά για την συνεργασία που είχαμε, για την πραγματική βοήθεια που προσφέρατε στην ομάδα, τον κόσμο του Καρπενησίου, όσοι ήταν κοντά στην ομάδα και όποιοι άλλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους για την προσπάθεια, που κάναμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ζωή συνεχίζεται και θέλω να πιστεύω ότι ο ΑΠΟΚ πολύ γρήγορα θα είναι ξανά στην Δ' Εθνική, γιατί και την δυνατότητα έχει και την υποδομή, για να μπορέσει να επανέλθει γρήγορα''.

Αμπελωνιακός


Την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αμπελωνιακός, που έγραψε θετικό επίλογο σε μία πολύ καλή σεζόν. Η ομάδα του Αμπελώνα κέρδισε στον τελικό του θεσμού τη Δόξα Αργυροπουλίου (ομάδα Α' κατηγορίας) με 1-0 και κατέκτησε για πρώτη φορά την κούπα! Στο 50' ο Χατζηλιόντας πέτυχε το γκολ που έκανε τη διαφορά και έδωσε το τρίποντο στους 'πράσινους'. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα αγωνίστηκε από το 63' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του πρώτου σκόρερ του, Κακαβίτση. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Τύρναβου, ενώ την παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

ΠΗΓΗ: periferiako.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου