twitter

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης στον δεύτερο όμιλο

Οδυσσέας Κορδελιού-Εθνικός Σοχού 2-1

Την άνοδό του στη Football league II μετά από δύο χρόνια σκληρής προσπάθειας πανηγυρίζει από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Οδυσσέας Κορδελιού!
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-1 τον Εθνικό Σοχού και "σφράγισε" και με μαθηματικό τρόπο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο. Μόλις στο 5' της αναμέτρησης ο Τσιαντούλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 24' ο Λαζαρίδης διπλασίασε, εύκολα, τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από τη μείωση του σκορ στο 39' χάρη σε γκολ του Καρακαλίδη.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Αθανασίου, Συμεωνίδης, Αντωνιάδης (85' Ζαγκναφέρης), Μιλκούδης, Πομάκης, Τσεβρεντζής, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Τσιαντούλης (77' Ριζούλης), Παπαργυρίου, Κανδύλας (55' Μπενίσκος)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Λογκίζος, Σταυρίδης, Τσιτσιπλάμης (85' Σταμπουλής), Πεχλιβάνης, Κολώκας (84' Γκιούλης), Νόικος (65' Κοτσαντινός), Τουντζιάρης, Ανδρεάδης, Βαχανελίδης, Καρακαλίδης.

Διγενής Λακκώματος-Αχιλλέας Τριανδρίας 1-1

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου θα παλέψει από 'δω και πέρα στο πρωτάθλημα ο Διγενής Λακκώματος. Στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής της περασμένης Τετάρτης, ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Χαλκιδικής αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Αχιλλέα Τριανδρίας σε ένα ματς με για "γερά νεύρα". Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27' με τον Γκατζογιάννη και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακρής απάντησε για τον Αχιλλέα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πάντως, η ομάδα του Λακκώματος έπαιζε από το 50' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δραγανίδη, ενώ στο 83' είχε δοκάρι με τον Δούμα.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Σιλβίτης, Βερτουδάκης (46' Γιαλεντζής), Γεωργιάδης, Μπουλούμπασης, Χρυσοχοδης, Σαρβανίδης, Δραγανίδης, Τσερκέζης, Γκατζογιάννης (52' Τσακλίδης), Δούμας, Κανακάρης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπογδάνος, Λιάρος, Τούσιας, Δημογκίκας, Παπαδόπουλος (85' Μυλωνάς), Τσακαλίδης, Ξανθόπουλος, Χαρίσης (54' Μακρής), Παπαποστόλου, Βολίκας, Ιωαννίδης (74' Φιλιππόπουλος).

Καμπανιακός-Δόξα Χέρσου 2-2

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς του Καμπανιακού με τη Δόξα Χέρσου στη Χαλάστρα το απόγευμα της Τετάρτης. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι οι Σκόρδας και Παναγιωτόπουλος, που σκόραραν από δύο φορές ο καθένας (στο 50' και 74' ο πρώτος, στο 14' και στο 65' ο δεύτερος). Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ αμφότερες έμειναν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, μιας και δεν έχουν το άγχος της βαθμολογίας να τις κυνηγά.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Τανούρκας, Βογιατζής (28' Τρικαλινός), Γκόλτσης, Μεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης (46' Γαβανάς), Πηγαδάς (65' Παπαγαθονίκου), Σκόρδας, Δημητριάδης
ΔΟΞΑ: Ζάικος, Καλόνικος, Κωνσταντινίδης (56' Γεωργιάδης), Παπάδης, Τσετικίδης (65' Παπαδόπουλος), Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτόπουλος, Παναγιωτίδης (74' Λογκινίδης), Αϊβαζίδης.

Κιλκισιακός-Νέα Καλλικράτεια 1-3

Σπουδαία νίκη μέσα στο Κιλκίς με 3-1 απέσπασε η Νέα Καλλικράτεια και έκανε το πιο βασικότερο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Κιλκισιακός έχασε πολύτιμη ευκαιρία να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, γνωρίζοντας ήττα-σοκ! Το ματς στο δημοτικό γήπεδο Κιλκίς ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, με τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας να εκφράζουν με έντονο τρόπο τα παράπονά τους στο πρόσωπο του διαιτητή Μαλούτα, του συνδέσμου Ημαθίας, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα! Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με σκόρερ τον Γεροθανάση, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Ντουντούκης ισοφάρισε για τον Κιλκισιακό με πλασέ σε 1-1. Στο 57' ο Κατσαμακίδης έκανε το 2-1 για τη Νέα Καλλικράτεια με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 93' ο Ατματζίδης έγραψε το τελικό 3-1.
 
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Ευθυμιάδης (66' Βασιλειάδης), Αμανατίδης, Μαυραγγελίδης, Κεσίδης, Μαντζάρης (77' Γκέλινος), Σαβελίδης, Στεφανίδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Τζεβελέκης.
ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ιορδανίδης, Τσίγκας, Καράδαλης, Δοκλοδήμος (61' Αποστόλου), Κατσόγλου, Κάρτας, Σταθώρης (46' Κρυστάλλης), Μιχαηλίδης, Λιονταράς (77' Ατματζίδης), Γεροθανάσης, Κατσαμακίδης.

Απόλλων Αρναίας-Εθνικός Αγιονερίου 1-2

Εκπληκτική εμφάνιση, συνδυασμένη με νίκη μέσα στην Αρναία πανηγύρισε ο Εθνικός Αγιονερίου και 'αγκάλιασε' την παραμονή του στην κατηγορία, επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-2. Από την άλλη, ο Απόλλων γνώρισε μία καταδικαστική ήττα, ίσως στο ματς που αναμένεται να κρίνει την χρονιά. Μάλιστα, ενώ η Αρναία πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5' με το γκολ του Δημητρακόπουλου, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και συνεχίσει το ίδιο δυναμικά το παιχνίδι της. Στο 34' ο Λευκαρίτης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό και στο 65' ο Χασάνογλου έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν μία θριαμβευτική ανατροπή και αύξησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Τζημητρέας, Καρμοίρης (76' Καλπακίδης), Στόικος, Τζότζιος, Μαυρίδης (69' Τσιαντάρης), Παλασίδης, Τσιντογιάννης, Κιάτος (46' Βερνής), Δημητρακόπουλος, Γιατσάτσος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης, Χρυσοχοδης, Αποστολάς, Τσιρογιάννης, Χαιρόπουλος (86' Βλασακίδης), Πουρζιτίδης, Μήτσικας, Λευκαρίτης (94' Καρακαλίδης), Χασάνογλου (90' Γιλτίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου