twitter

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης στον δεύτερο όμιλο


Δόξα Πενταλόφου – Οδυσσέας Κορδελιού 0-0 

  Στραβοπάτημα, την λάθος χρονική στιγμή πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Κορδελιού, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Δόξα Πενταλόφου και έχασε ευκαιρία να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής του δευτέρου ομίλου της Δ’ Εθνικής .

Η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη από την αρχή φάνηκε ανώτερη της αντιπάλου της στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πολυχρονίδη της, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά, στις ενέργειες των Μπενίσκου και Γεροντίδη διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα, υπέρ της ομάδας του.
Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του χαρακτηρίστηκε από μέτριο θέαμα και για τις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει καμία από τις δύο απόλυτα ικανοποιημένες.
Πλέον, ο Οδυσσέας θέλει μόλις έναν βαθμό στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Σοχού για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ η Δόξα θέλει το απόλυτο στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές για να έχει ελπίδες για την παραμονή.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Πολυχρονίδης, Καραντέεβ, Καρκάρης, Γραικός, Σαπάνης, Σαραμουρλής, Σεϊζης, Χατζήχαριστός, Κουσούτης (80’ Κούντης), Μανελίδης, Βαρλατσάνης (46’ Μάσκας).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Αθανασίου, Συμεωνίδης (56’ Αχαλινόπουλος), Αντωνιάδης (73’ Ριζούλης), Μυλωνάς, Μιλκούδης, Τσεβρετζής, Γεροντίδης, Κανδήλας (56’ Τσιαντούλης), Παπαργυρίου, Μπενίσκος.


Ολυμπιακός Κυμίνων – Διγενής Λακκώματος 2-1 

Την ήττα με 2-1 γνώρισε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η ομάδα του Διγενή Λακκώματος από τον Ολυμπιακό Κυμίνων και έχασε πλέον και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Αντίθετα, για τα Κύμινα, η νίκη απέναντι στο Διγενή υπήρξε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσακίρη, ωστόσο στο 58’ το «συγκρότημα» του Στέφανου Μπορμπόκη έφερε το ματς στα ίσια με τον Δούμα. Όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με την προβολή του Παππά.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Νιάνιος, Κουτρογιάννης, Κιουμουρτζόγλου, Τσάκαλος, Τσακίρης, Αυγέρος, Χατζηγεωργίου (62’ Παπαδόπουλος), Σαββαϊδης (85’ Τζήμας), Παππάς, Μπενίσκος (89’ Μάρτσης), Καλαϊτζίδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μπούρκας, Βερτουδάκης, Γιαλεντζής, Μπουλούμπασης, Τσιώνας, Σαρβανίδης, Στασινόπουλος (79’ Γκορτζής), Τσερκέζης (55’ Γκατζογιάννης), Χρυσοχοϊδης, Δούμας, Γεωργιάδης.

Αχιλλέας Τριανδρίας-ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 2-0 

 

Την παραμονή του στον δεύτερο όμιλο εξασφάλισε και επίσημα ο Αχιλλέας Τριανδρίας, που, αν και δύσκολα, επικράτησε στο τέλος με 2-0 του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών εντός έδρας. Στο 12’ μόλις της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χαρμάνας αστόχησε και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για να κάνει το 0-1. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης κύλησε μέτρια τόσο για τον Αχιλλέα, όσο και για τα Γιαννιτσά, που δεν κατόρθωσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η νίκη για τον Αχιλλέα Τριανδρίας, ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο Τσακαλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 78’, ενώ στο 84’ ο Βογιατζής με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: Μπογδάνος, Λιάρος, Χαρίσης, Λέκος, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης (81’ Βολίκας), Μυλωνάς (38’ Σιόλας), Δημογκίκας, Παπαποστόλου, Φιλιππόπουλος (78’ Βογιατζής), Ξανθόπουλος.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σιδώρης, Ζαχαριάδης (46’ Γκογκολούδης), Καλαϊτζής Σ., Κουτούδης, Κασόγλου (80’ Αλγιοβάνογλου), Καλαϊτζής Ν., Σιδηρόπουλος, Καμπάνης (82’ Καμτσίκης), Νταλής, Κυλίκης, Χαρμάνας.

Νέα Καλλικράτεια-Απόλλων Αρναίας 2-1

Σε ένα τοπικό ντέρμπι που τα είχε όλα, η Ν. Καλλικράτεια με γκολ του Λεονταρά στο 93’ κατάφερε και "λύγισε" τον Απόλλων Αρναίας με 2-1. Το παιχνίδι είχε στο μεγαλύτερο μέρος του καλό ρυθμό και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο 80’ ο Λεονταράς άνοιξε το σκορ για την Καλλικράτεια, κάνοντας το 1-0, αλλά στο 85’ ο Τσιαντάρης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Απόλλωνα Αρναίας. Η Καλλικράτεια ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έτσι, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεονταράς με ένα σουτ από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, λυτρώνοντας την ομάδα του.


ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ιορδανίδης, Τσίγκας, Κλήμης (32’ Ατματζίδης, 74’ Κατσαμακίδης), Δοκλοδήμος, Κατσόγλου, Μιχαηλίδης, Αποστόλου, Κρυστάλλης (82’ Στεργίου), Λεονταράς, Γεροθανάσης, Καραγάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Αθανασιάδης, Τζημητρέας (87’ Χατζής), Καρμοίρης, Στόικος, Τζιότζιος, Μαυρίδης (83’ Τσιαβδάρης), Παλασίδης, Τσιντογιάννης, Βερνής (79’ Κιάτος), Δημητρακόπουλος, Γιατσιάτσος.

 Εθνικός Σοχού-Καμπανιακός 2-0 

 Μάχη μέχρι το τέλος πρόκειται να δώσει ο Εθνικός Σοχού κόντρα στις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία, ύστερα από τη νίκη του με 2-0 επί του Καμπανιακού την περασμένη. Στο 40’ ο Νόικος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 83’ ο Κολόκας με πλασέ σε τετ α τετ με τον Δαλκίδη διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού και  «σφράγισε» την νίκη για την ομάδα του. Ο Καμπανιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν φάνηκε ικανός να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση, ενώ ο Εθνικός Σοχού στον αντίποδα παρουσιάστηκε αποφασισμένος για τη νίκη και πάλεψε σε όλο το ενενηντάλεπτο για το αποτέλεσμα..

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Αθανασιάδης, Λαγκίζος, Σταυρίδης, Βουρβούρης (15’ Τσιτσιπιλάμης), Πεχλιβάνης, Κολόκας, Νόικος (55’ Ανδρεάδης), Ντουτζιάρης, Καραχαλίδης, Βαχανελίδης, Σταμπουλής (83’ Κοτσακίδης).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δαλκίδης, Γερόπουλος (88’ Τζούτζιας), Τανούρκας (61’ Κοσμίδης), Τσουμήτας, Μεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός (75’ Βογιατζής), Κουκουλέκης, Παπαγαθονίκου, Σκόρδας, Γκόλτσης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου