twitter

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τα νέα του πρώτου ομίλου



Μ. Αλεξ. Ν. Ζίχνης


Την ευκαιρία να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του παρά την απουσία επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είχε ο προπονητής της Ν.Ζίχνης, Μπάμπης Χρυσοστομίδης.
Ο Μέγας αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή την ομάδα Κ17 του Πανσερραϊκού και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.
Ο τεχνικός των κοκκινόμαυρων χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του κάνοντας και μια καλή προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αετό Αρριανών. Για την ιστορία ο Ζάγκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανσερραϊκού και ο Τσιφτελίδης ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ορφέας Ελευθερούπολης


Ο Ορφέας Ελευθερούπολης υποδέχθηκε, προχθές το απόγευμα, τον Ποντιακό Ποντολιβάδου σε φιλικό παιχνίδι και τον κέρδισε με 4-3. Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές, των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών τους.

Προσοτσάνη


Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Προσοτσάνη στις 12 και 26 Μαου, για μικρά παιδιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Γυμναστικός Σύλλογος "Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ" διοργανώνει και προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών ηλικιών.
Σάββατο 12 Μαου 2012 για παιδιά γεννημένα τα έτη 2001-2002
Σάββατο 26 Μαου 2012 για παιδιά γεννημένα τα έτη 2003-2004
Το κάθε τουρνουά θα είναι διάρκειας μιας ( 1 ) ημέρας με συμμετοχή 8 ομάδων.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε :
Πούλιος Θεόδωρος τηλ. 6947182393
Δρανόβαλης Πέτρος τηλ. 6977280071
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες αναλυτικότερα με τα τουρνουά θα ενημερωθείτε μετά το Πάσχα στο site του συλλόγου.

Η μάχη της παραμονής


Λένε ότι ποδόσφαιρο και πολιτική είναι εκφάνσεις στη ζωή του Έλληνα κι όχι μόνο άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους και εμείς δράττοντας της ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου καθώς αύριο δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση, να ρίξουμε μια ενδελεχή ματιά στη μάχη της παραμονής ή αν προτιμάτε της αποφυγής του υποβιβασμού στις τοπικές κατηγορίες. Ήδη 5 ομάδες μας έχουν αποχαιρετήσει άλλες εδώ και καιρό (ΑΕ Αμπελοκήπων και Εύμοιρο αποχώρησαν από το πρωτάθλημα) κι άλλες πιο πρόσφατα (ΑΕ Πιερέων 2004, Ορφέας Ξάνθης και Σάπες δεν προλαβαίνουν με τίποτα το τρένο της παραμονής) κι έτσι μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από πλευράς Σιδηροκάστρου, όλες οι υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου οκτώ στο σύνολο προσπαθούν να αποφύγουν τις καταραμένες 8η και 9η θέσεις. Κάποιες όπως εύκολα εξάγεται από την ανάγνωση της βαθμολογίας που παραθέτουμε παρακάτω έχουν λιγότερες ελπίδες λόγω βαθμολογικής συγκομιδής, κάποιες βασίζονται στο εύκολο πρόγραμμά τους για να υπερκεράσουν προπορευόμενες ομάδες, όπως κι αν έχει πάντως οι τρεις Κυριακές μετά τις εκλογές και μέχρι τα τέλη του Μαου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου