twitter

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Κιλκισιακός 2-3


Θεαματική νίκη, και μάλιστα με ανατροπή σκορ, πέτυχε χθες στο Αγιονέρι απέναντι στον τοπικό Εθνικό ο Κιλκισιακός και έμεινε κοντά στις θέσεις που χαρίζουν σωτηρία!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα στο 15' με "δράστη"  τον Μήτσικα, στο 30' ο Ντουντούκης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κιλκιασιακό, ισορροπώντας το παιχνίδι. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όμως, και συγκεκριμένα στο 42', ο Μήτσικας σκόραρε πάλι για τον Εθνικό κάνοντας το 2-1. Ολα έδειχναν ότι οι παίκτες του Αγιονερίου έλεγχαν την εξέλιξη του αγώνα, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήρθαν τα... πάνω-κάτω! Στο 70' πάλι ο Ντουντούκης σκόραρε για το 2-2 και στο 85' ο Αποστολίδης έκανε το 3-2 για την ιστορική ομάδα από το Κιλκίς. Στα λίγα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Εθνικός δεν κατάφερε να μεταβάλει κάτι στο σκορ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρογιάννη στο 70' για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και του Ασημακίδη στο 72' από πλευράς Κιλκισιαού. Διαιτητής ήταν ο Κύζας (Δράμας). Ο Κιλκισιακός διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή ζωντανές, ενώ το Αγιονέρι

ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαλόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης, Χρυσοχοδης, Αποστολάς, Τσιρογιάννης, Χαιρόπουλος, Πουρζιτίδης, Μήτσικας, Λευκαρίτης (80' Καρακαλίδης), Χασάνογλου (60' Γιλτίδης)
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Βαρδάρης, Ευθυμιάδης, Γκέλινος, Ασημακίδης, Κεσίδης, Κουραλίδης (75' Βασιλειάδης), Ντουντούκης, Στεφανίδης, Ιωαννίδης (83' Αποστολίδης), Μάντζαρης, Τζεβελέκης (71' Βασιλειάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου