twitter

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Ικανοποίηση για το ντάμπλ


Η ομάδα που αδιαμφισβήτητα έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Δ'  Εθνικής και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο ήταν ο Εθνικός Σιδηρόκαστρου που από την περασμένη Τετάρτη και μαθηματικά στέφθηκε πρωταθλητής.
Η κατάκτηση του τίτλου είναι πέρα για πέρα δίκαιη μιας και οι Σερραίοι έχουν υποστεί μόλις μία ήττα σε 23 παιχνίδια, ενώ έχουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Μέσα σε δύο χρόνια κατάφεραν να κατακτήσουν ισάριθμα νταμπλ μιας και φέτος εκτός από το πρωτάθλημα πήραν και το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Ο πρωτεργάτης του τίτλου είναι ο τεχνικός Νίκος Γάδος ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε: "Ο πρώτος μας στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία μιας και ήμασταν νεοφώτιστοι και επειδή έπεφταν οι μισές ομάδες. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το πρωτάθλημα, όμως μετά από μία εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε μέσα στην Ελευθερούπολη ήταν το σημείο που καταλάβαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω που ήταν ο τίτλος. Τελειώνοντας τον πρώτο γύρο αήττητοι και βλέποντας όλες τις ομάδες η πίστη μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη ότι μπορούμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Η επιτυχία μας προήλθε καταρχάς ότι η ομάδα είχε ηρεμία, η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε να κάνει και είχαμε παίκτες κλειδιά που ήταν βασικοί συντελεστές της πορείας μας. Είμαστε χαρούμενοι για το νταμπλ που κατακτήσαμε και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μιας και οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες. Πλέον μπορεί να έχουμε κατακτήσει τον τίτλο όμως θα παίξουμε μέχρι τέλος για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να κλείσει η πολύ καλή μας χρονιά με τον καλύτερο τρόπο".
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του Εθνικού Σιδηροκάστρου ήταν ο Γιώργος Παναγιωτίδης. O πολύπειρος μεσοεπιθετικός κατάφερε να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και να δώσει λύσεις σε δύσκολες στιγμές. Όπως είπε και ο ίδιος οι δυνατότητες της ομάδας ήταν για τίτλο ενώ η χημεία και η ποιότητα ήταν δύο από τα στοιχεία που έφεραν την επίτευξη του στόχου.
Αναλυτικά: "Σίγουρα ήταν μία τέλεια χρονιά για εμάς με το νταμπλ που κατακτήσαμε, μία χρονιά με πολλές χαρές. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, είχαμε διάρκεια σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες που είχαμε ως ομάδα και πως μπορούσαμε να χτυπήσουμε τον τίτλο. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά κάνοντας τρεις ισοπαλίες όμως στην συνέχεια πετύχαμε το μεγάλο σερί και κοντά στο Πάσχα κερδίζοντας Νέα Ζίχνη και Ελευθερούπολη κρίθηκε κατά πολύ και ο τίτλος. Η καλή πορεία οφείλεται καταρχάς στην χημεία που είχε το ρόστερ και την ποιότητα μιας και στην περσινή καλή ομάδα προστέθηκαν και κάποιοι παίκτες που βοήθησαν ώστε να κάνουμε αυτή την πολύ καλή πορεία. Είμαστε ομάδες πλήρεις σε όλες τις γραμμές μιας και έχουμε την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου