twitter

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

"Δύσκολα" ο κρητικός όμιλος στη Δ' Εθνική



Το αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης να διατηρηθεί ο κρητικός όμιλος στη Δ' Εθνική συζητήθηκε την Παρασκευή (11/5) από το ΔΣ της ΕΠΟ.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Μανόλης Σταυρακάκης, ο οποίος εξήγησε πως αν καταργηθεί ο κρητικός όμιλος στη Δ' Εθνική, όπως προβλέπεται για την προσεχή χρονιά, όπου οι όμιλοι από δέκα θα γίνουν έξι, τότε το οικονομικό βάρος θα είναι αβάσταχτο για τα σωματεία.
Ωστόσο το αίτημα των κρητικών Ενώσεων δύσκολα θα γίνει δεκτό, καθώς υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Αρχικά, βάσει της προκήρυξης θα μείνουν οκτώ ομάδες στον 10ο όμιλο, εάν αυτός δεν συγχωνευτεί, ενώ δεν θα ανέβουν και οι τέσσερις ομάδες από την Κρήτη στη Δ’ Εθνική, αλλά μόνο οι δύο, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Το νέο πλάνο της Δ’ Εθνικής περιλαμβάνει έξι ομίλους των 16 ομάδων, απόφαση που έχει εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ και έχει γίνει όλη η… προεργασία για να εφαρμοστεί. Και δεν υπάρχει χρόνος για να αλλάξει η δομή του πρωταθλήματος. Οριστική απόφαση για το κρητικό αίτημα θα ληφθεί στο ΔΣ της Ομοσπονδίας στις 22/5, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτό.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου