twitter

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οδυσσέας Κορδελιού - Κιλκισιακός 2 - 0


Ακόμα μια πολύ καθοριστική, για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, νίκη πρόσθεσε στη φετινή σεζόν ο Οδυσσέας Κορδελιού και πλέον μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδο στην Football League 2.
Η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη παρόλο που αγωνίστηκε με αρκετές  απουσίες επέβαλλε το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και κατέκτησε σχετικά εύκολα το τρίποντο της νίκης. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Λαζαρίδης στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40', ενώ στο 80' ο πολύπειρος Αχαλινόπουλος  "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του στέλνοντας με έξοχο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Περπερίδη και πετυχαίνοντας το τελικό 2-0, το οποίο έφερε σε δυσμενή θέση τον Κιλκισιακό όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής του στην κατηγορία. Οι δύο αντίπαλες περιμένουν τώρα τα παιχνίδια της Τετάρτης, όπου ο πρωτοπόρος Οδυσσέας Κορδελιού φιλοξενείται από τη Δόξα Πενταλόφου, ενώ ο Κιλκισιακός παίρνοντας το τρίποντο από τον Μακεδονικό στα χαρτιά, θα παρακολουθήσει τις μάχες των αντιπάλων του στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Βασίλης Αντωνιάδης): Κισά Ομέρ, Μαυρίδης (61 Αχαλινόπουλος), Μακρής (64 Ιβανίδης), Ριζούλης, Πομάκης, Τσεβρεντζής, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Τσιαντούλης (81 Κανδύλας), Σάρρος, Παπαργυρίου

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Μιχάλης Αναστασιάδης ):Περπερίδης, Ευθυμιάδης (72 Βασιλειάδης), Γκέλινος, Μαυραγγελίδης, ΚΕσίδης, Καρατζιάς, ΣΑβελίδης, Στεφανίδης (84 Κουραλίδης), Ιωαννίδης, Ματζάρης, Τζεβελέκης (45 Ντουντούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου