twitter

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 0-1



Στους πέντε βαθμούς μείωσε τη διαφορά του από τον πρώτο Οδυσσέα Κορδελιού ο Διγενής Λακκώματος, μετά τη χθεσινή επικράτηση με 0-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι, ξαναμπαίνοντας δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ο Διγενής Λακκώματος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση χθες στο Κορδελιό, νικώντας τον πρωτοπόρο Οδυσσέα με ένα γκολ του Παπαποστόλου στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Το πρώτο μισό της αναμέτρησης κύλησε με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με ευκαιρίες για γκολ να χάνονται εκατέρωθεν. Ο Οδυσσέας προσπαθούσε όσο περνούσε η ώρα να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, με το Λάκκωμα να αποδεικνύεται ανώτερο στις λεπτομέρειες. Ετσι, στο 42’ της αναμέτρησης ο Παπαποστόλου έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που υπέδειξε ο διαιτητής Ζήλος σε χέρι του Γεροντίδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Κορδελιού να απαντήσει, με τον Αχαλινόπουλο να φτάνει μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα του Τσιαντούλη, σούταρε στέλνωντας την μπάλα λίγο άουτ. Στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου μάλιστα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιαντούλη στην περιοχή, με τον διατητή του αγώνα να λέει «παίζεται». Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην εστία τους, με τον Μπούρκα να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις για την ομάδα του. Στο 79’ μάλιστα, ο Διγενής είχε την ευκαιρία να αυξήσει τα τέρματα τις ομάδας του, όταν μετά από φάουλ του Στασινόπουλου, με καρφωτή κεφαλιά ο Γερομανώλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός Καρακώστας το ακύρωσε μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, υποδεικνύοντας ότι ο Γερομανώλης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Από το ίδιο λεπτό, ο Διγενής Λακκώματος έπαιζε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Τσακιρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω καθυστέρησης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Αθανασίου, Αχαλινόπουλος (77’ Ιβανίδης), Παπαργυρίου, Μιλκούδης, Πομάκης (77’ Σάρρος), Τσεβρετζής, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Τσιαντούλης (68’ Κανδήλας), Σιαντρόπουλος, Μπενίσκος
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μπούρκας, Βερτουδάκης, Τσακιρίδης, Κατσόγλου, Γερομανώλης, Τσιώνας, Στασινόπουλος, Δραγανίδης (75’ Χρυσοχοΐδης), Γκατζογιάννης (87’ Γεωργιάδης), Βιτλής, Παπαποστόλου (90’ Κανακάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου