twitter

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Κορδελιό και Λάκκωμα, κόντρα σε Αρναία και Καλλικράτεια



Εκτός έδρας αγωνίζονται σήμερα οι δύο πρώτοι του ομίλου, Οδυσσέας Κορδελιού και Διγενής Λακκώματος, που φιλοξενούνται από τους Απόλλωνα Αρναίας και Ν. Καλλικράτεια αντίστοιχα, στην επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Για τον πρωτοπόρο Οδυσσέα Κορδελιού το ρεπό της περασμένης εβδομάδας έδωσε μία μικρή παράταση στις διακοπές της ομάδας μετά τις γιορτές, ενώ έδωσε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα οι κυανόλευκοι να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να επανέλθουν δυναμικά στο πρωτάθλημα. Ο Οδυσσέας ταξιδεύει σήμερα στην Αρναία και διεκδικεί από τον τοπικό Απόλλωνα μόνο τους βαθμούς τις νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί πρώτος στην κατάταξη του δευτέρου ομίλου. Ο Απόλλων Αρναίας χρειάζεται, από την άλλη, τους βαθμούς για τους δικούς του λόγους, καθώς πλησιάζει στη ζώνη του υποβιβασμού, με τα πάντα να είναι ανατρέψιμα τη δεδομένη στιγμή στον όμιλο. Το 0-0 της περασμένης Κυριακής με τον Καμπανιακό δεν ικανοποίησε κανέναν στην Αρναία, η οποία προσφάτως γνώρισε την και την ήττα από τον Κιλκισιακό και έχασε πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο αντιπάλους που εντός του αγωνιστικού χώρου καλούνται σήμερα να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους.

Τοπικό ντέρμπι στην Καλλικράτεια

Στην έδρα της ανεβασμένης Ν. Καλλικράτειας ταξιδεύει σήμερα ο Διγενής Λακκώματος για το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Μετά το ξεκούραστο τρίποντο στα χαρτιά από τον Μακεδονικό, το Λάκκωμα επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και του τίτλου. Η Χαλκιδικιώτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από το Κορδελιό και θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Καλλικράτεια για να κρατηθούν κοντά στην κορυφή. Το παιχνίδι με την Καλλικράτεια δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση εύκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι «βυσσινί» δείχνουν πως ξέρουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα στα κρίσιμα ματς. Η νίκη επί του Αχιλλέα Τριανδρίας με 0-1 την Κυριακή έχει αναπτερώσει το ηθικό όλων στη Ν. Καλλικράτεια και αποτελεί στοίχημα για την ομάδα η επικράτηση επί του Λακκώματος, στο δεύτερο δύσκολο παιχνίδι, που δίνει ο σύλλογος μέσα σε μία εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου