twitter

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 0-1



Με ένα τέρμα του Μήτσικα στο 85’ ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επικράτησε χθες του Ολυμιακού Κυμίνων και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Εθνικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Χασάνογλου αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Νιάνιου. Για τον Ολυμπιακό Κυμίνων, η επιστροφή του Λάκη Υφανή στον πάγκο της ομάδας δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλσμα, κάτι που θα αναζητήσουν οι παίκτες του συλλόγου την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Τα Κύμινα βρίσκονται μεταξύ των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους στην ομάδα.

ΚΥΜΙΝΑ: Νιάνιος, Παπάζης, Κιομιρτζόγλου, Μάρσης, Τσακίρης, Αυγέρος, Κουτρογιάννης, Τζίμας (80’ Νικολίτσης), Παπάς, Μπενίσκος, Καλαϊτζίδης (86’ Παπαδόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαλόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης, Χρυσοχοΐδης, Αποστολάς, Τσιρογιάννης (75’ Βλαστακίδης), Χαιρόπουλος, Πουρσιτίδης, Μήτσικας (87’ Γιλτίδης), Λευκαρίτης, Καρακαλίδης (50’ Χασάνογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου