twitter

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κανένα θέμα Μπολάνο στην Κασσιώπη



Με δελτίο Τύπου η διοίκηση της Κασσιώπης έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Ρομπέρτο Μπολάνο από τον πάγκο των Κερκυραίων.

Όπως προ ολίγων ημερών ο ίδιος ο Μπολάνο μας ξεκαθάρισε στο Onsports πως θα μείνει μέχρι τέλους, ήρθε τώρα και το Δ.Σ της Κασσιώπης να επιβεβαίωση τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ της Κασσιώπης:
«Επειδή μετά τον αγώνα με τον Όλυμπο, την Κυριακή 1/4/2012, κυκλοφορούν και αναπτύχθηκαν φήμες και σενάρια που αφορούν τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Ρομπέρτο Μπολάνο, το Δ.Σ. του Α.Ο. Κασσιώπης θέλει ρητά και κατηγορηματικά να ξεκαθαρίσει το εξής:
Ουδέποτε τέθηκε ή μας απασχόλησε θέμα σχετικά με τον προπονητή μας. Η ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτα και απερίσπαστα την προσπάθειά της, βασιζόμενη στο πλάνο που έχει καταρτιστεί από το καλοκαίρι».
Σε μία δεύτερη ανακοίνωση της η Κασσιώπη αναφέρθηκε και στα διαιτητικά λάθη που συνέβησαν εις βάρος της από τον Κοεμτζίδη στο κυριακάτικο ματς με τον Όλυμπο:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κασσιώπης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του κ. Παναγιώτη Κοεμτζίδη της ΕΠΣ Κοζάνης, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Όλυμπο, την Κυριακή 1/4/2012.
Σε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι, ο εν λόγω διαιτητής έλαβε μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό δύο καταφανέστατων πέναλτι.
Η παραδοχή και ομολογία του κ. Κοεμτζίδη στα μέλη της αποστολής μας, μετά τη λήξη του αγώνα, ότι όντως υπέπεσε σε λάθη, αποτελεί για εμάς δικαίωση. Αλλά μόνον ηθική, διότι οι δύο πολύτιμοι βαθμοί χάθηκαν για την ομάδα μας.
Επειδή το Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής έχει μπει στην τελική ευθεία και το κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει τους κόπους και τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς, ευελπιστούμε (αλλά και απαιτούμε) παρόμοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο εξής».

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου