twitter

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 0-1

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Τριανδρίας και στη Ν. Καλλικράτεια, με τη δεύτερη να αποδεικνύεται ανώτερη και να επικρατεί με σκορ 0-1.

Στον αντίποδα, σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Αχιλλέας Τριανδρίας δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά να υστερούν στο τελείωμα των φάσεων. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές εξελίχθηκε σε μέτρια επίπεδα, χωρίς εντάσεις, ενώ κατά κύριο λόγο η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη για τις δύο αντίπαλες ομάδες. Ολα έδειχναν ότι όποιο έβαζε το γκολ, αυτός θα αναδεικνύοντας και νικητής, κάτι που τελικά το πέτυχε η Καλλικράτεια με τον Μιχαηλίδη στο 86’. Το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης επετεύχθη με ωράια κεφαλιά του παίκτη των φιλουξενούμενων, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Το αποτέλεσμα, αν και δίκαιο, γέμισε με πίκρα τους κυανόλευκους που υποχώρησαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης του ομίλου που ψάχνουν να βρουν τι φταίει στην ομάδα τους και το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν καταφέρνουν να πάρουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Καλλικράτεια συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία και πλέον, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Χαρίσης, Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος, Δημογκίκας, Σιώλας (79’ Μυλωνάς), Βογιατζής, Ξανθόπουλος, Λέκος (64’ Τούσιας), Βακουφάρης (77’ Βασβάνης)
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ιορδανίδης, Τσίγκας, Καράδαλης, Βοκλοδήμος, Κατσόγλου, Κάρτας, Μιχαηλίδης, Σταθόρης (48’ Χρυσογονίδης), Τσαμασλίδης (26’ Ατματζίδης), Γεροθανάσης, Κατσαμακίδης (78’ Κρυστάλης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου