twitter

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 1-1



Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν χθες στα Γιαννιτσά ο τοπικός ΠΑΟΚ και ο Εθνικός Σοχού, που μοιράστηκαν από ένα βαθμό και συνεχίζουν την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο από πλευράς θεάματος, με τις δύο αντιπάλους να ψάχνουν καθ’ όλη τη διάρκεια για το γκολ της νίκης. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ στο 26’ όταν ο Κηλίκης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Αυτό που δεν κατάφερε ο Κηλίκης, το κατάφερε στην επανάληψη ο Χαρμάνας, που με προσωπικό του τέρμα στο 52’ έκανε το 1-0 βάζοντας τα Γιαννιτσά μπροστά στον αγώνα. Ο Σοχός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 74’ κέρδισε πέναλτι που εκτελέστηκε έυστοχα από τον Βαχανελίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Πόππης, Καλαϊτζής Σ., Γρηγοριάδης, Κοτούδης, Αλγιοβάνογλου, Γκογκολούδης, Καλαϊτσής Χ. (55’ Καμπάνης), Ντάλης, Κηλίκης (64’ Πετρίδης), Σιδηρόπουλος, Χαρμάνας (82’ Βέρα)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Λαγγίζος (72’ Ανδρεάδης), Κουρούπης, Βουσβούρης, Πεχλιβάνης, Κολόκας, Σταυρίδης, Γκιούλης (55’ Βαχανελίδης), Καραχαλίδης, Νόικος (62’ Κουτσακινός), Σταμπουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου