twitter

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-2



Με επιτυχία πέρασε χθες το απόγευμα από την Αρναία ο Κιλκισιακός, που επικράτησε 0-2 του τοπικού Απόλλωνα στο μεταξύ τους εξ’ αναβολής παιχνίδι και πραγματοποίησε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής.

Απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης ο Κιλκισιακός με δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, απέσπασε χθες ένα πολύτιμο τρίποντο στην έδρα της Αρναίας. Το παιχνίδι εξελίχθηκε δίχως εντάσεις στο μεγαλύτερο μέρος του και οι φιλοξενούμενοι από την έναρξη του αγώνα έκαναν φανερή την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 8’ μόλις της αναμέτρησης, η κακοτυχία χτύπησε τον Κιλκισιακό που είδε τον Σερταρίδη να τραυματίζεται και να εγκαταλείπει νωρίς το παιχνίδι, παραχωρώντας την θέση του στον Καφετζή. Δύο λεπτά αργότερα, στο 10’ ο Κιλκισιακός άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, όταν ο Σταφανίδης έστρωσε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή στον Σαββελίδη κι εκείνος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Από κει και πέρα, στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες ευκαιρίες από πλευράς των δύο ομάδων και το τέλος του πρώτου μέρους έστειλε τις αντιπάλους στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ των φιλοξενουμένων. Σε ήρεμα πλαίσια κινήθηκε και η επανάληψη, με τον Απόλλωνα να επιχειρεί κατά διαστήματα να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει κάτι αξιοσημείωτο. Στο 80’ ο Κιλκισιακός διπλασίασε τα τέρματά του και σφράγισε το «διπλό», με τον Ιωαννίδη να δίνει την μπάλα από τα αριστερά στον Ντουντούκη και τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα στην εστία του Αθανασιάδη. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, ύστερα από την αποβολή του δεύτερου σκόρερ της ομάδας Ντουντούκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Κόγιας (80’ Χατζής), Καρμοίρης, Στόικος, Καραβέλης (50’ Τζιώτζιος), Μαυρίδης, Τσιντογιάννης, Παλασίδης, Βερνής, Καλπακίδης (70’ Κιάτος)
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Ευθυμιάδης, Σερταρίδης (8’ Καφετζής, 75’ Βασιλειάδης), Μαυραγγελίδης, Κεσίδης, Αμανατίδης, Σαββελίδης, Στεφανίδης, Ντουντούκης, Ματζάρης, Ιωαννίδης (90’ Κουραλίδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου