twitter

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης



Απόλλων Αρναίας-Οδυσσέας Κορδελιού 0-1

Σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Διγενή Λακκώματος βρίσκεται ξανά ο Οδυσσέας Κορδελιού, που είχε νικηφόρο πέρασμα από την Αρναία κόντρα στον Απόλλωνα.
Το γκολ του Λαζαρίδη στο 42' αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Διαιτητής ήταν ο Κυζάς (Δράμας).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Τζημητρέας (74' Κιάτος), Καρμοίρης, Στόικος, Τσότσιος, Μαυρίδης, Τσιντογιάννης, Παλασίδης, Βερνής, Δημητρακόπουλος, Γιατσάτσιος (66' Χατζής)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Αθανασίου, Αχαλινόπουλος (68' Ριζούλης), Αντωνιάδης, Σάρρος, Πομάκης, Τσεβρεντζής, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Κανδύλας, Σιαντρόπουλος (85' Παπαργυρίου) Μακρής (57' Ζαγκναφέρης)

Νέα Καλλικράτεια-Διγενής Λακκώματος 1-1

Στον... κάδο των αχρήστων πέταξε ο Διγενής Λακκώματος το διπλό στο Κορδελιό, καθώς στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής άφησε βαθμούς στην Καλλικράτεια. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 7' με τον Λεονταρά, με τον Παπαποστόλου να ισοφαρίζει στο 19' για λογαριασμό της ομάδας της Χαλκιδικής. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, η Νέα Καλλικράτεια πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Διαιτητής ήταν ο Κυριαζίδης (Εβρου).
ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ιορδανίδης, Τσίγκας, Καράγαλης, Δοπλοδήμος, Κατσόγλου (55' Αποστόλου), Κάρτας, Μιχαηλίδης, Σταθώρης (52' Χρυσογονίδης), Λεονταράς, Τσαμασλίδης (46' Ατματζίδης), Κατσαμακίδης.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μπούρκας, Βερτουδάκης, Γεωργιάδης, Μπουλούμπασης (46' Δούμας), Γερομανώλης, Τσιώνας, Στασινόπουλος, Κατσόγλου, Γκατζογιάννης (70' Χρυσοχοϊδης), Βιτλής, Παπαποστόλου





Εθνικός Αγιονερίου-Αχιλλέας Τριανδρίας 2-1

Δύο γκολ του Μήτσικα σχετικά νωρίς, ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στον Εθνικό Αγιονερίου, στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Ο χαρισματικός φορ σκόραρε στο 3' και στο 28', δίνοντας γερές βάσεις για το τρίποντο στην ομάδα του. Στο 70' ο Βογιατζής απλώς μείωσε για το τελικό 2-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρακαλιάνης (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Καρακαλίδης, Χρυσοχοδης, Αποστολάς (64' Βλασακίδης), Τσιρογιάννης, Χαιρόπουλος, Πουρζιτίδης, Μήτσικας (46' Στεργιανός), Λευκαρίτης (90' Βασιλάκογλου), Χασάνογλου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Χαρίσης, Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος, Λέκος, Σιόλας (52' Μυλωνάς), Βογιατζής (81' Φιλιππόπουλος), Ξανθόπουλος, Δημογκίκας, Βακουφάρης

Κιλκισιακός-Καμπανιακός 2-3

Ματς με εκπληκτική πλοκή έγινε στο Κιλκίς, όπου ο Καμπανιακός πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον Κιλκισιακό, ο οποίος μέχρι το 60' βρισκόταν μπροστά στο σκορ με... 2-0! Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πανηγυρίσει στο φινάλε της σεζόν την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3' πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Τζεβελέκη. Στο 25' ο Ματζάρης σκόραρε και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Για μία ώρα αγώνα ο Κιλκισιακός έδειχνε να ελέγχει το ματς. Ομως, στο τελευταίο ημίωρο ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 60' ο Καμπουρίδης μείωσε και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, που πήρε το τρίποντο χάρις σε δύο γκολ του Παπαγαθονίκου στο 75' και στο 90'! Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης (Δράμας).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Ευθυμιάδης, Γκέλινος, Μαυραγγελίδης, Κεσίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Στεφανίδης, Καρατζιάς (76' Ντουντούκης), Ματζάρης (69' Κουραλίδης), Τζεβελέκης.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δαλκίδης, Τανούρκας (59' Γκόλτσης), Γερόπουλος (39' Τρικαλινός), Γαβανάς, Μεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης, Παπαγαθονίκου, Σκόρδας, Δημητριάδης (81' Κοσμίδης)

Ολυμπιακός Κυμίνων-ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 2-0

Νίκη που δεν αποκλείεται να σημάνει... σωτηρία, πήρε ο Ολυμπιακός Κυμίνων απέναντι στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, στο ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41' με σκόρερ τον Μπενίσκο, ενώ στο 56' ο Παπάζης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τερετίδης (Καβάλας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νιάνιος, Παπάζης, Κιομιρτσόγλου, Τσάκαλος, Τσακίρης, Αυγέρος, Κουτρογιάννης (78' Μάρσης), Τζήμας, Παππάς (83' Τσουτσούδης), Μπενίσκος (65' Χατζηγεωργίου), Καλαϊτζίδης
ΠΑΟΚ: Πόππης, Καμτσίκης, Καλαϊτζής Σ. (68' Ζαχαριάδης), Κουτούδης, Αγιοβάνογλου, Κογκολούδης, Πετρίδης, Καλαϊτζής Ν. (58' Καζόγλου), Νταλής, Βέρα, Κηλίκης

Εθνικός Σοχού-Δόξα Χέρσου 0-0

Ακόμη πιο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα για τον Εθνικό Σοχού μετά και τη 'λευκή' ισοπαλία με αντίπαλο τη Δόξα Χέρσου στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν ευτύχησαν να πανηγυρίσουν έστω ένα γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς. Αποκορύφωμα των προσπαθειών ήταν η φάση του 79' όπου ο Ανδρεάδης κέρδισε πέναλτι και τον Βαχανελίδη να στέλνει από την άσπρη βούλα την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Θεολόγου (Πέλλας).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Λαγγίζος, Κουρούπης, Βουσβούρης, Πεχλιβάνης, Ντουρτζιάρης, Σταυρίδης (57' Ανδρεάδης), Νόικος (64' Κοτσακινός), Καραχαλίδης (70' Παπακωνσταντίνου), Βαχανελίδης, Σταμπουλής.
ΔΟΞΑ: Ζάικος, Καλόνικος, Κετικίδης, Παπάκης, Φερεσίδης, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας (85' Μπαρχουνταρισβίλι), Λογγινίδης (54' Κωνσταντινίδης), Παναγιωτόπουλος, Παναγιωτίδης, Αϊβαζίδης.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου