twitter

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Δόξα Χέρσου 2 - 3


Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες η Δόξα Χέρσου η οποία βρίσκεται πλέον μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο διπλό μέσα στα Γαιννιτσά. Στον αντίποδα,οι γηπεδούχοι πάλεψαν προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Το σκορ για τα Γιαννιτσά άνοιξε ο νεοεισελθώντας Κηλίκης στο 46' όμως πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο συνήθης ύποπτος Παναγιωτόπουλος απάντησε και έφτασε τα 17 γκολ στην κατηγορία. Στο 57' ο Κηλίκης σκόραρε για ακόμα μια φορά και έκανε το 2-1. Η Δόξα Χέρσου ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παπάκη στο 75' ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης σημείωσε τελικό 2-3 για την ομάδα της Δόξας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετρίδης απεβλήθηστο 90' για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Πόπης, Ζαχαριάδης(59 Γρηγορίαδης), Καλαιτζής Κ., Κουτούδης, Αγιοβάνογλου, Γκογκολούδης, Καλαιτζής Μ, (45 Καμπάνης), Νταλής,(45 Κηλίκης) Πετρίδης, Σιδηρόπουλος, Καλαιτζής Χ.

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ζάικος, Κωνσταντινούδης(59 Παπαδόπουλος), Κετικίδης, Παπάκης, Φερσίδης, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Καλίνικος, Παναγιωτόπουλος, Λογγινίδης(74 Κωνσταντινίδης), Αιβαζίδης(90+Μπαρχουντάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου