twitter

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Παραίτηση Καμπερίδη από την Ελασσόνα



Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ελασσόνας αποτελεί ο Γιώργος Καμπερίδης, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας στις 31 Ιανουαρίου.

Μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση από την προεδρία του συλλόγου, σειρά πήρε και ο προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, τονίζοντας πως συμπαραστέκεται στον απερχόμενο πρόεδρο για τις αντιδράσεις που συνάντησε προσπαθώντας να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο της περιοχής. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο elassonasport.gr κι εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση…
«Ανέλαβα την ομάδα πριν δυόμισι μήνες, κάτω από δύσκολες συνθήκες αγωνιστικής κατάστασης και προβλημάτων που υπήρχαν μέσα και έξω από την ομάδα και ενώ είχα πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Αλλά δεν μετανιώνω γι αυτό, για το λόγο ότι ο Π.Ο.Ε είναι μια ομάδα με 55 χρόνια ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και με κόσμο που τον αγαπάει και για το λόγο ότι γνώρισα ένα παράγοντα σαν τον κ.Πάτση, που αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα πέτυχα το στόχο της ανόδου για το διάστημα που την υπηρέτησα.
Για τον Π.Ο.Ε δεν είναι απώλεια η παραίτηση Καμπερίδη, αντίθετος η μεγάλη απώλεια, είναι η απώλεια του οράματος του κ.Πατση για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής, φτιάχνοντας τον Π.Ο.Ε κεντρικό σωματείο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και τη συμπεριφορά που συνάντησε αλλά και την δικαιολογημένη απώλεια από αυτό το όραμα του προέδρου, θεωρώ πλέον ότι δεν έχω λόγο υπάρξης στην ομάδα. Συντάσσομαι και συμπαραστέκομαι στον πρόεδρο για τον πόλεμο και την πίκρα που εισέπραξε για να υλοποιήσει το όραμα του, μέσω της παραίτησης μου.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Πάτση, ο όποιος πρέπει να επισημάνω για ακόμη μια φορά αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από την αξιοπιστία, την εμβέλεια ,το όραμα και τις αντιλήψεις που έχει για αυτό. Επίσης τον γενικό αρχηγό και τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και τους υγιείς φιλάθλους του Π.Ο.Ε, τους οποίους αγάπησα αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα.
Αφήνω την ομάδα κατά 99% βγαλμένη στη Γ' Εθνική και εύχομαι στις 6 Μαου να πανηγυρίσω και εγώ μαζί το πρωτάθλημα. Μένω ένας πολύ κάλος φίλος του Π.Ο.Ε και της κοινωνίας της Ελασσόνας την οποία θα επισκέπτομαι συχνά για να συναντώ τους φίλους που έκανα εδώ».

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου