twitter

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αχιλλέας Τριανδρίας - Ολυμπιακός Κυμίνων 1 - 1


Μόλις στο 80' στερήθηκε ο Ολυμπιακός Κυμίνων την νίκη που θα του έδινε μια πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα για την υπόθεση της παραμονής.
Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε ο Παππάς στο 20' της αναμέτρησης ενώ στο 60' αποβλήθηκε ο Ιωσηφίδης για λογαριασμό της Τριανδρίας. Είκοσι λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Τσενεκίδη ο Παπάζης υπέπεσε σε φάουλ εντός περιοχής και τον απέβαλε δίνοντας την εσχάτη των ποινών. Ο Φιλλιπόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1. Το αποτέλεσμα άφησε δυσαρεστημένους και τους δύο αντιπάλους, με τα Κύμινα να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής και τον Αχιλλέα Τριανδρίας να υποπέφτει σε ακόμη αγωνιστικό ολίσθημα. Τώρα σειρά για τις δύο ομάδες έχουν οι αναμετρήσεις της ερχόμενης Τετάρτης με ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Διγενή Λακκώματος αντίστοιχα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Τούσιας, Λέκος, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Μυλωνάς (65 Φιλιπόπουλος), Βογιατζής (46 Λιάρος), Ξανθόπουλος, Δημογκίκας, Βακουφάρης (37 Παπαποστόλου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Νιάνιος, Παπάζης, Κιουμιρτσόγλου, Τσάκαλος, Τσακίρης (52 Μαρσής), Αυγέρος, Κουτρογιάννης, Σαββαίδης (85 Χατζηγεωργίου), Παππάς, Μπενίσκος (66 Τζήμας), Καλαϊτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου