twitter

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τσιβγινίδης: «Άφησα την ομάδα να σαπίσει»



Νέες δηλώσεις με αιχμές και υπονοούμενα έκανε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Λάππα, Τάκης Τσιβγινίδης, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας.

Ο «ισχυρός» άντρας του Ατρομήτου Λάππα ομολόγησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως έχει άλλη άποψη και όραμα για το ποδόσφαιρο και εξαιτίας της δικής του νοοτροπίας έφτασε η ομάδα στη σημερινή της κατάσταση…
«Μόνο στα συγγράμματα ψυχολογίας μπορεί κανείς να κατανοήσει το μίσος των ανεπαρκών και των ευεργετηθέντων. Αγωνιστικά; Το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής έχει γίνει για γέλια πλέον από πλευράς επιπέδου. Το θέαμα του αγώνα της Κυριακής ήταν ντροπή και για τις δύο ομάδες.
Για την αγωνιστική καθίζηση του Ατρόμητου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.
Και ένα μήνυμα: Πλέον οι ρίζες του Ατρόμητου είναι σαν του πλάτανου. Και όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αυτό είναι το ζητούμενο. Όλα τα άλλα….
Εγώ άφησα την ομάδα να σαπίσει. Περνάω για δεύτερη φορά αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει επειδή είμαι συναισθηματικός τύπος και έχω άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο. Μ' αρέσει να δουλεύουμε σε βάθος χρόνου, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».


ΠΗΓΗ: onsports.gr

1 σχόλιο: