twitter

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 0-1



Σε ένα παιχνίδι που δεν χαρακτηρίστηκε από ποιοτικό θέαμα, ο Εθνικός Σοχού επικράτησε με 0-1 της Δόξας Πενταλόφου, κατακτώντας ένα πολύτιμο διπλό στην προσπάθειά του να σώσει την παρτίδα της παραμονής.
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές φάσεις σε όλο το ενενηντάλεπτο και οι λεπτές διαφορές στο παιχνίδι τους έκαναν τη διαφορά στο ματς, με τον Εθνικό να είναι αυτός που έφυγε τελικά από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Το γκολ του Σοχού, στο πρώτο παιχνίδι του Γιώργου Δεληγιάννη στον κυανόλευκο πάγκο, ήρθε στο 55’ της αναμέτρησης με τον Σταμπουλή. Για τους φιλοξενούμενους υπήρξαν και ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Καραχαλίδη, που όμως δεν τελεσφόρησαν σε κάποιο επιπλέον τέρμα. Μετά την ολοκλήρωση και της χθεσινής αγωνιστικής Δόξα και Εθνικός παραμένουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με διαφορά ενός μόλις βαθμού μεταξύ τους.

ΔΟΞΑ: Πολυχρονίδης, Τάμπας, Καρκάρης, Γραικός, Μάσκας, Αραμπατζούδης, Σεΐζης, Σαραμουρλής (61’ Γκουντής), Μανελίδης, Κουσούτης, Καρατέεβ (51’ Σπυρίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Σταμπουλής, Κουρούπης, Βουσβούρης, Πεχλιβάνης, Ντουτζιάρης, Κολόκας, , Λαγγίζος, Γκιούλης (80’ Ανδρεάδης), Καραχαλίδης (60’ Βαχανελίδης), Νόικος (46’ Κουτσογκίνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου