twitter

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αρκετές οι απουσιές για τους «Αργοναύτες»



Με αρκετές απουσίες, αλλά έχοντας την στήριξη των φιλάθλων του, πρόκειται να ταξιδέψει αύριο στο Σουφλί ο ΑΟ Καβάλας, για την αναμέτρηση του πρώτου ομίλου κόντρα στην ομάδα του Εβρου.
Ο Νίκος Καραμπιμπέρης θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών για τους οποίους αναζητά τους κατάλληλους αντικαταστάτές στο αυριανό κρίσιμο βαθμολογικά ματς. Από τους «Αργοναύτες» δεν θα δώσει το παρόν ο τιμωρημένος Γαβριηλίδης, ενώ εξαιριετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των νεαρών Ρεβυθόπουλου, Παπαδόπουλου, Ουζούνογλου και Καζαντίδη, που είχαν όλες τις προηγούμενες μέρες υποχρεώσεις με την μεικτή ομάδα ποδοσφαίρου της πρώτης περιφέρειας.
Το σίγουρο ωστόσο είναι ότι οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν μπροστά στα μάτια των φιλάθλων τους, καθώς έχει οργανωθεί αυθημερόν δωρεάν μετακίνηση δεκάδων Καβαλιωτών, με λεωφορεία που μισθωμένα από τη διοίκηση του τοπικού συλλόγου. Στον ΑΟΚ θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, μιας και μετά τα τελευταία βαθμολογικά «σκαμπανευάσματα» η ομάδα καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει το προβάδισμά της στην μάχη της παραμονής στον πρώτο όμιλο. Από την πλευρά του ο Εβρος Σουφλίου, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία του για το αυριανό ματς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωτημένους Παπαναστασίου και Τοπαλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου