twitter

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ολα για όλα οι «Γουναράδες» για την παραμονή



Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμίας συνεχίζει η ομάδα της Καστοριάς.
Οι «Γουναράδες» μετά το νικηφόρο 1-0 επί του Εθνικού Βατερού θέλουν να φτάσουν και πάλι στη νίκη, κατακτώντας ένα πολύτιμο τρίποντο. Αν και τα περιθώρια έχουν στενέψει, στην Καστοριά δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες παραμονής στην κατηγορία. Η αισιοδοξία που επικρατεί στους κύκλους της ομάδας διαπιστώνεται και από τις δηλώσεις του προπονητή Πασχάλη Δημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος μετά και από τη θετική εμφάνιση της Καστοριάς την περασμένη αγωνιστική.
«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τους την νίκη. Παίζαμε κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν είχαμε άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών για να έχουμε κάποιες αμυδρές ελπίδες για τη συνέχεια. Κόντρα στο Βατερό είχαμε να αντιμετωπίσουμε επιπλέον και το άγχος που είχαμε, αφού έπρεπε να ξεπεράσουμε τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Δημητρίου επισημαίνοντας για την ομάδα του: «Συνεχίζουμε κανονικά, έχοντας σαν στόχο σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και από εκεί και πέρα βλέπουμε». Η αναμέτρηση με την Αστραπή Μεσοποταμίας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής και οι «Γουναράδες» ελπίζουν σε μία δυναμική παρουσία των φιλάθλων τους στο γήπεδο.



1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία η Καστοριά,αν και θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά μία ιστορική επαρχιακή ομάδα που κατάφερε να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή