twitter

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-2



Στις νίκες, αλλά και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, επέστρεψε χθες ο Οδυσσέας Κορδελιού περνώντας νικηφόρα με 0-2 από την έδρα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου. Τρεις σημαντικούς βαθμούς για την κατάκτηση του τίτλου κατέκτησε χθες ο Οδυσσέας Κορδελιού, ο οποίος με πρωταγωνιστές τους Μπενίσκο και Τσιαντούλη επικράτησε με 0-2 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα υπήρξαν ανώτερη του αντιπάλου τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Οι κυανόλευκοι χρειαζόταν αυτό το διπλό, ώστε να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό της περασμένης εβδομάδας από τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και για ξαναμπούν πιο δυναμικά στην μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά τώρα, οι δύο ομάδες πέρασαν ένα ήσυχο απόγευμα, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τα ινία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 27’ με γκολ του Μπενίσκου. Το α’ ημίχρονο στο υπόλοιπό του, κύλησε σε ήσυχα νερά με καμία από τις δύο αντίπαλες να μην πετυχαίνει κάτι περισσότερο. Στην επανάληψη, παρόμοιο σκηνικό για τον Εθνικό και τον Οδυσσέα, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν τελικά τη νίκη τους στο 75’ της αναμέτρησης με τον Τσιαντούλη, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Εξαιρετικά άτυχος στον χθεσινό αγώνα στάθηκε ο Κανδήλας του Κορδελιού, καθώς τραυματίστηκε λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Κανδήλας πέρασε ως αλλαγή στο 76’ στη θέση του Μπενίσκου, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις οκτώ λεπτά, όπου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 84’ από τον Συμεωνίδη. Ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ νεότερα δεν υπάρχουν.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βάτσιος, Ζορμπάς, Τσιρογιάννης (75’ Μήτσικας), Χρυσοχοΐδης, Αποστολάς, Βλασακίδης, Στεριανός, Πουρσιτίδης, Γιλτίδης, Λευκαρίτης, Χασάνογλου
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Αθανασίου, Γεροντίδης, Αχαλινόπουλος (57’ Ιβανίδης), Παπαργυρίου, Μιλκούδης, Πομάκης, Σιαντρόπουλος, Σάρρος, Λαζαρίδης, Τσιαντούλης, Μπενίσκος (76’ Κανδήλας, 84’ Συμεωνίδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου