twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον ένατο όμιλο




Αχαρναϊκός 


Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Φώτη Θανέλλα από την διοίκηση του Αχαρναϊκού, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.
Μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ από τον Αστέρα Βάρης, ο Φώτης Θανέλλας υπέβαλε την παραίτησή του. Το κλίμα είχε ήδη... στραβώσει, μετά την ήττα από τον Αιολικό για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, παρ' ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν στους στόχους της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας του Μενιδίου.
Με αυτή την κίνηση, ο Αχαρναϊκός έδειξε πως στηρίζει τον Φώτη Θανέλλα, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι μίλησαν στη διοίκηση.
Έτσι, ο Θανέλλας θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Κορωπί.

Εθνικός Πειρεώς



Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους οργανωμένους και μη φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς για ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο, είχε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Αρναούτης.
Η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και συζήτησαν διεξοδικά για τα θέματα που ταλανίζουν τον Εθνικό Πειρεώς το τελευταίο διάστημα. «Πινέζες» και Αρναούτης κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρέπει να πορευθούν ενωμένοι στη συνέχεια για το καλό της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι που έχουν τεθεί και να αναστραφεί το κλίμα άσχημης ψυχολογίας που επικρατεί εδώ και καιρό στους «κυανόλευκους».
Την Τετάρτη (4/4) θα αγωνιστεί ο Εθνικός με το Κερατσίνι, με τον Δημήτρη Αρναούτη να συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία.

Την Παρασκευή ο Κοσμάς ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Παντελής έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στο ισχίο. Θεραπεία έκανε και ο Γαλάνης. Παράλληλα, από την προπόνηση απουσίασε ο Χώνος για προσωπικούς λόγους. Το Σάββατο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή το μεσημέρι.

Μικρασιατική Χίου


Τον Αήττητο Σπάτων υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής η Μικρασιατική Χίου, σε ένα ματς με μηδαμινή βαθμολογική σημασία για τους νησιώτες. Στην ενδεκάδα των 'κιτρινόμαυρων'. Επανέρχεται ο Στέφανος Μουλάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή που είχε από τιμωρία με κάρτες. Επίσης, στη διάθεση του Χριστόφορου Τσατσαρώνη έχουν τεθεί κανονικά οι Μοσχούρης, Σφήκας και Λαγκώνας. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Μηναδάκης, που έχει κάρτες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γαλάνη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά και του Χανδρά, που ταλαιπωρείται από ίωση.


ΠΗΓΗ: onsports.gr, periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου