twitter

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 1-0


Σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα για τον Οδυσσέα Κορδελιού

Με το φτωχό 1-0 να αδικεί την εμφάνισή του, ο Οδυσσέας Κορδελιού κέρδισε μέσα στην έδρα του τον Ολυμπιακό Κυμίνων και διατηρήθηκε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.

Σημαντικό προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας πήρε ο Οδυσσέας Κορδελιού μετά την επικράτησή του επί του Ολυμπιακού Κυμίνων με 1-0. Οι κυανόλευκοι παρά τις απουσίες των Αχαλινόπολουλου και Ριζούλη κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς, αν και δυσκολεύτηκαν να πετύχουν το γκολ. Ο Οδυσσέας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κανδήλα να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα στο 16’, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Νιάνιου. Ανάλογη φάση για τους γηπεδούχους στο 37’ με δοκάρι του Τσιαντούλη αυτή τη φορά και με το σκορ να διατηρείται στο 0-0. Ο Ολυμπιακός Κυμίνων από την άλλη, ήδη από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο φανέρωσε έναν αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του, χωρίς να επιδείξει κάτι εξαιρετικό σε όλο το ενενηντάλεπτο. Το γκολ της νίκης ήρθε τελικά στο 75’ της αναμέτρησης, με θεαματικό ανάποδο γυριστό σουτ του Μιλκούδη, που κατέληξε στα δίχτυα των φιλουξενουμένων. Ο Οδυσσέας Κορδελιού, έστω κι αν δυσκολεύτηκε έφτασε στη νίκη και πλέον περιμένει την συνέχεια του πρωταθλήματος, που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τους παίκτες του Βασίλη Αντωνιάδη.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Αθανασίου, Συμεωνίδης, Αντωνιάδης (66’ Παπαργυρίου), Μιλκούδης, Πομάκης, Σάρρος, Γεροντίδης, Λαζαρίδης, Τσιαντούλης (88’ Τσεβρετζής), Σιαντρόπουλος, Κανδήλας (61’ Μπενίσκος)
ΚΙΜΥΝΑ: Νιάνιος, Μάρτσης (88’ Παπαδόπουλος), Κιομιρτζόγλου, Τσάκαλος, Τσακίρης, Κουτρογιάννης, Χατζηγεωργίου, Σαββαΐδης, Παπάς (72’ Τζίμας), Μπενίσκος, Καλαϊτζίδης

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ Σ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΦΕΤΟΣ.ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή