twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ρυθμοί πρωταθλήματος για Αρναία-Πλήρης ο Οδυσσέας




Απόλλων Αρναίας

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επανέρχεται ο Απόλλων Αρναίας μετά την πρόκρισή του την Τετάρτη στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Χαλκιδικής με αντίπαλο τον Διγενή Λακκώματος.
Πλέον οι ποδοσφαιρστές του Κώστα Σαμαρά αφήνονυν πίσω τους τη νίκη επί του Ερμή Ν. Ποτίδαιας και επικεντρώνονται στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Σοχού. Ο Απόλλων, με ανεβασμένη την ψυχολογία, αλλά χωρίς χρόνο να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις του μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο, πρόκειται να υποδεχθεί το Σάββατο στην έδρα του τον Εθνικό Σοχού, ο οποίος προέρχεται από το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής. Αυτό που απασχολεί τον τεχνικό της Αρναίας είναι το πώς θα παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο, ποιους θα ρίξει στον αγωνιστικό χώρο και ποιους θα επιλέξει να ξεκουράσει.

Οδυσσέας Κορδελιού

Χώρις προβλήματα ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία του Οδυσσέα Κορδελιού, ο οποίος υποδέχεται το Σάββατο στην έδρα του, τον Ολυμπιακό Κυμίνων, με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Αχαλινόπουλου. Στα ευχάριστα της ομάδας, οι τρεις τραυματίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, Σιαντρόπουλος, Ριζούλης και Τσεβρετζής, είναι ότι επέστρεψαν κανονικά στις υποχρεώσεις τους και βρίσκονται πλέον πανέτοιμοι στην διάθεση του προπονητή τους, Βασίλη Αντωνιάδη. Η ομάδα του Κορδελιού θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μιας και ο αντίπαλός της στην πρώτη θέση, Διγενής Λακκώματος, αυτή την αγωνιστική πρόκειται να πάρει ένα εύκολο τρίποντο στα χαρτιά από τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου