twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον πρώτο όμιλο





 Εθνικός Σιδηροκάστρου 


Παρά το αήττητος σερί του στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κρατά χαμηλά τους τόνους, κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ως τελικό.
Σε αυτή την προσπάθεια του Εθνικού συμβάλει καθοριστικά ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γάδος, ο οποίος κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του ύστερα από κάθε επιτυχία καταφέρνοντας σε κάθε ματς να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων τους. Πλέον η ομάδα είναι με το «ενάμιση» πόδι στη Γ’ Εθνική αλλά στις τάξεις του συλλόγου δεν επαναπαύονται σε αυτό. Στο μυαλό τους είναι ο τελικός του Κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, η κατάκτηση του οποίου αποτελεί πρωταρχικό στόχος.


ΑΕ Πιερέων 2004 


Η ΑΕ Πιερέων 2004 πλήρωσε τα λάθη της στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τις Σάππες και βρέθηκε να χάνει με 0-3. Στην επανάληψη εμφανίστηκε καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι. Ο προπονητής της, Λευτέρης Τουρασανίδης, δήλωσε χθες σχετικά: Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση και από λάθη δεχθήκαμε τρία γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Το κακό είναι ότι κάνουμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν μας βγαίνουν τα αποτελέσματα, λόγω απειρίας. Θα συνεχίσουμε όμως την προσπάθεια μέχρι το τέλος".

Ορφέας Ελευθερούπολης 


Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ήταν, κατά γενική ομολογία, καλύτερος του Αρη Ακροποτάμου στο μεταξύ τους ματς της 18ης αγωνιστικής και δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Ο προπονητής του, Στέλιος Κατρακυλάκης, είπε χθες το πρωί: Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοι μας είχαν τον τερματοφύλακα τους σε πολύ καλή μέρα. Νόμιζες πως έπαιζε ο Χατζηνικολής κόντρα στον Ορφέα αλλά και αυτά συμβαίνουν στην μπάλα. Εμείς βγάλαμε στο γήπεδο δύναμη, προσαρμοστήκαμε γρήγορα στις συνθήκες του παιχνιδιού που έγινε σε ένα κακό γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια στην φετινή χρονιά".

ΠΗΓΗ:  onsports.gr, periferiako.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου