twitter

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μικρά-Μικρά από τον τρίτο όμιλο



Περδίκκας

Το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε ο Περδίκας, επικρατώνας την περασμένη Τετάρτη με 3-2 της ΑΕΠ Καραγιαννίων στον τελικό της ΕΠΣ Κοζάνης.
Στο παιχνίδι ωστόσο, τραυματίστηκε ο Εμερσον, που θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης. Για να στηρίξει τον Βραζιλιάνο επιθετικό της η ομάδα θα διαθέσει τα φετινά έσοδα του καθιερωμένου φιλικού παιχνιδιού της την Μ. Εβδομάδα στον ποδοσφαιριστή που έσπασε το πόδι του.

Νάουσα

Στην κορυφή του τρίτου ομίλου βρίσκεται και πάλι η Νάουσα ύστερα από το καταιγιστικό 5-2 της περασμένης Τετάρτης επί του Πυρσού Γρεβενών. Αξιοσημείώτο είναι ότι στο προχθεσινό παιχνίδι η Νάουσα πέτυχε τα τρία από τα πέντε τέρματά του στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Οι κυανόλευκοι αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνισή τους και επιθυμούν ένα ανάλογο αποτέλεσμα την Κυριακή με αντίπαλο τον Ακρίτα Αχλάδας.

Ακρίτας Αχλάδας

Δύσκολο απόγευμα πέρασε ο πρότελευταίος τους τρίτου ομίλου, Ακρίτας Αχλάδας, στην έδρα των Γρεβενών Αεράτων την περασμένη Τετάρτη. Τα Γρεβενά πέτυχαν τα τέρματά τους μόλις στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και κέρδισαν 3-0, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στον Ακρίτα να δημιουργήσει φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πλέον ο Ακρίτας Αχλάδας προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νάουσα, αποχαιρετώντας πια τα σχέδια παραμονής.

1 σχόλιο:

  1. Άντε να δούμε τι θα κάνει ο Ακρίτας την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Νάουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή