twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών μετά την νίκη της ομάδας το περασμένο Σάββατο με 2-0 επί του Κιλκισιακού, ένα αποτέλεσμα που συνδυάστηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά των Γιαννιτσών.
Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Πόλυ Χαραλαμπίδη προετοιμάζονται καθημερινά για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ν. Καλλικράτεια, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και οδηγήσουν την ομάδα τους ακόμη πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ζήτησε σκληρή δουλειά και πειθαρχεία από τους παίκτες του, ζητώντας τους να παραμείνουν προσγειωμένοι και να κοιτούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μιας και η ομάδα διανύει μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις του πρωταθλήματος και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει στον ΠΑΟΚ την παραμονή του στον όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Κιλκισιακό αφιερώθηκε από ολόκληρη την ομάδα στον πατέρα του Σιδέρη Γκουγκουλούδη, Σταύρο, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο λίγες μέρες νωρίτερα και έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Μάλιστα το αξιοθαύμαστο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής παρά την απώλεια του πατέρα του έδωσε κανονικά το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου και αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκειά, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου