twitter

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0


Τρίποντο σωτηρίας απέναντι σε Δόξα

Με ένα σουτ του Ντουντούκη στο 30’ ο Κιλκισιακός κέρδισε στην έδρα του την Δόξα Πενταλόφου παίρνοντας μία πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.
Ο Κιλκισιακός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στη νίκη, με την ικανοποίηση να είναι διάχυτη στις τάξεις τις ομάδας μετά το αποτέλεσμα. Κορυφαίοι για την ομάδα του Κιλκισιακού, που πλέον ισοβαθμοί με τη Δόξα Πενταλόφου, ήταν οι Σαβελίδης και Ιωαννίδης, ενώ υπερπροσπάθεια κατέβαλλαν σε όλο το ενενηντάλεπτο οι Μαυραγγελίδης και Στεφανίδης, που αγωνίστηκαν τραυματίες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στο 62’ έμειναν για ένα ακόμη ματς με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σερταρίδης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Οικονόμου, καθώς σήκωσε ψηλά το πόδι πάνω στη φάση, χτυπώντας άθελά του τον Σαπάνη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Αμανατίδης, Σερταρίδης, Ασημακίδης, Μαυραγγελίδης, Ιωαννίδης (89’ Παναγιωτίδης), Σαβελίδης (87’ Βασιλειάδης), Στεφανίδης, Ντουντούκης (86’ Κουραλίδης), Μαντζάρης, Καρατζιάς.
ΔΟΞΑ: Πολυχρονίδης, Σεΐζης (46’ Κουσούτης), Αραμπατζούδης, Μάσκας, Σαπάνης, Γραικός (46’ Σπυρίδης), Τάμπας, Χατζηχρήστος, Μανελίδης, Σαραμουρλής (60’ Παπαλιώζης), Καρατέεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου