twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τα νέα του έκτου ομίλου





 Βρασιές

Στις Βρασιές γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά καθώς υπάρχει και το πρωτάθλημα.
Βέβαια αυτή την αγωνιστική η ομάδα θα πάρει χωρίς κόπο τη νίκη καθώς ο Τριταιϊκός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ο προπονητής Γιάννης Μπότσης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ξεκαθάρισε πως θα δώσουν την ύστατη μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Απολογισμό της φετινής χρονιάς και της πορείας των Βρασιών έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Βερβεσός, μετά το τέλος του τελικού, στον οποίο η ομάδα του Αγίου Ανδρέα κατέκτησε το Κύπελλο.
Ο «ισχυρός» άντρας των Βρασιών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο τόνισε πως κλείνει ένας επιτυχημένος κύκλος για το σύλλογο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη νέα σεζόν…
«Νομίζω ότι σήμερα κλείνουμε ένα κύκλο. Ξεκινήσαμε με το πρωτάθλημα Αρκαδίας, πριν από τρία χρόνια. Είμαστε τρία χρόνια στη Δ' Εθνική εκπροσωπώντας την Αρκαδία, νομίζω επάξια. Σήμερα παίρνουμε το Κύπελλο μετά από τρεις προσπάθειες που κάναμε. Κλείνουμε ένα κύκλο, μακάρι να μπορέσουν και άλλες ομάδες από την Αρκαδία να ακολουθήσουν το παράδειγμα το δικό μας, να εκπροσωπούν επάξια το Νομό τους για τόσο διάστημα μπορούν στη Δ' Εθνική Κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Βερβεσός για να συμπληρώσει…

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω κάναμε μια προσπάθεια, η ομάδα έχει βαδίσει τρία χρόνια στην Δ' κατηγορία. Για ένα πολύ μικρό χωριό όπως το δικό μας, νομίζω ότι τρία χρόνια είναι πολλά… Αυτό το Κύπελλο αφιερώνεται κυρίως στους ανθρώπους του χωριού που το αγαπούν και το θέλουν και τους κάνουμε περήφανους, όσους νιώθουν περήφανοι με αυτό το Κύπελλο για το χωριό μας.

Πρέπει να κλείσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Σήμερα δεν θα το γιορτάσουμε αλλά θα τα ευχαριστήσουμε τα παιδιά με τον πιο έμπρακτο τρόπο. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και εμπράκτως ευχαριστούμε τους παίκτες, τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Του χρόνου θα δούμε για το ανθρώπινο δυναμικό, αναλόγως με την εξέλιξη του πρωταθλήματος στην Δ' Εθνική».



ΑΟ Εικοσιμίας


Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα Διλινάτα και τον Παληξουριακό εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Εικοσιμίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Διοίκηση του Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ συγχαίρει τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ που θα πραγματοποιηθούν για την άνοδο στη Δ' Εθνική, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο. Επίσης συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ και τον Α.Ο. ΣΑΜΗΣ για τον προβιβασμό του στην Α' Τοπική κατηγορία.

Ολυμπιακός Γυθείου


Στο ματς με τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολυμπιακό Γυθείου. Βέβαια στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς ο Αναγνωστάκος έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Σαμπατάκος ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων.


Παναιγιάλειος


Ενάμιση μήνα ύστερα από τη συμπλήρωση των 85 χρόνων από την ίδρυση του Παναιγιαλείου, η διοίκηση θα διοργανώσει γιορτή στις 6/4.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των "μελανόλευκων":
«Μπορεί ο Αιγιώτικος σύλλογος να γιόρτασε αγωνιστικά τη συμπλήρωση 85 χρόνων ζωής (25/2/12), με εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΟ Εικοσιμία σε πρωινό (11:00) μάλιστα παιχνίδι, ωστόσο η διοίκηση προγραμμάτισε να τιμήσει τα 85 χρόνια του Παναιγιαλείου και με μία γιορτή που θα αρμόζει στον ιστορικό σύλλογο και θα περιλαμβάνει τιμητικές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα την επόμενη Παρασκευή (6/4), στις 21.30, ο Αιγιώτικος σύλλογος θα γιορτάσει στην ταβέρνα "Περιγιάλι" στην παραλία Διγελιωτίκων. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, ενώ θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πολλά δώρα».



ΠΗΓΗ: onsports.gr,  periferiako.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου