twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Τα νέα του τρίτου ομίλου





Αστραπή Μεσοποταμιάς

Είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει οδηγίες στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Ακαδημία Πλαταμώνα (1-1) και Ακρίτα Αχλάδας (7-3). Ο λόγος για τον Αντώνη Καλλιμάνη, του οποίου το ντεμπούτο στον πάγκο της Αστραπή Μεσοποταμιάς είναι θετικό, αν λάβει κανείς υπόψη τα αποτελέσματα.
Ο νεοπροσληφθείς τεχνικός αντικατέστησε τον Στέλιο Σωτηριάδη, που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου της Καστοριάς επισημαίνονται τα εξής: ''Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Αντώνη Καλλιμάνη κουράγιο, δύναμη και υγεία. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή Στέλιο Σωτηριάδη για την άψογη συνεργασία''. 



Νάουσα


Ξεχωριστή είναι η μέρα του Σαββάτου για την οικογένεια της Νάουσας, η οποία διοργανώνει την Ετήσια Χοροεσπερίδα της στο στο κέντρο Μπρούβαλης στον γιο Νικόλαο της Νάουσας. Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα καλούνε τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να συνδράμει με αυτό τον τρόπο στην γενικότερη προσπάθεια. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 18 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας, στο κατάστημα του κ. Πάνου Αδαμίδη και στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Σκυλίτση. Για τηλεφωνικές κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6972-020962.


Καστοριά


Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Καστοριάς, Πασχάλης Δημητρίου, αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης με τα Γρεβενά Αεράτα,  στην οποία ηττήθηκαν με 2-1.
Με την ατυχία τους τα έβαλε ο προπονητής της Καστοριάς, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο, με τον οποίο έχασε η ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο» στην έδρα τους…
«Δεν μας έφταναν οι απουσίες βασικών παικτών (Βελλίδης, Καλφάτης, Λίτσκας Διον.), δεν μας έφτανε η ξαφνική αδυναμία του Λίτσκα Κων., να αγωνισθεί πέντε λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ήρθαν και τα δύο γκολ των αντιπάλων μας, που προήλθαν από δικά μας ατομικά λάθη, να κάνουν πιο δύσκολο το έργο μας, όσον αφορά την κατάκτηση της νίκης και την συγκομιδή των τριών βαθμών».
Ο Δημητρίου στάθηκε και στη διαιτησία, από την οποία έχουν ιδιαίτερα παράπονα, λόγω ακύρωσης κανονικού γκολ, ωστόσο δήλωσε πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…
«Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δυστυχώς αυτό στάθηκε αδύνατο, εξαιτίας του ότι δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Επιπλέον, το ολέθριο λάθος του διαιτητή να μην μας κατακυρώσει το κανονικό γκολ που πετύχαμε, συν την ακατανόητη ανοχή που επέδειξε στις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού, αφού μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, ήλθε να επιδεινώσει την όλη κατάσταση και να δυσκολέψει την προσπάθεια μας. Εμείς, συνεχίζουμε, παρά τις αντιξοότητες, τον ανηφορικό μας δρόμο και θα πράξουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για το καλύτερο για την ομάδα μας».

ΠΗΓΗ: periferiako.com

1 σχόλιο: