twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον δέκατο όμιλο



Αναγέννησης Ιεράπετρας 
Στην έλλειψη τύχης, αλλά και στην απουσία του επιθετικού της ομάδας και γιου του, Κώστα Δεδελετάκη, απέδωσε ο τεχνικός της Αναγέννησης Ιεράπετρας, Νίκος Δεδελετάκης, την ήττα από τον Ηρόδοτο με 3-0. 
Ο έμπειρος προπονητής μετά την κακή εμφάνιση της Αναγέννησης στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, έκανε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας πως η αντίπαλη ομάδα διαθέτει ποιότητα, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή του ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αν αγωνιζόταν ο Δεδελετάκης…«Ήρθαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το γήπεδο και μέχρι την επίτευξη του γκολ του Ηροδότου που οφείλεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών, στην τύχη, αλλά και σε λάθος του ποδοσφαιριστή μας το είχαμε καταφέρει.Είχαμε τη σημαντική απώλεια του Δεδελετάκη που, αν αγωνιζόταν, θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως και κάθε χρόνο.Στους εναπομείναντες αγώνες θα πάρουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε εδώ».
Ατσαλένιος
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η διοίκηση του Ατσαλένιου στη φιλοξενία από την Ασή Γωνιά, βγάζοντας ευχαριστήρια ανακοίνωση. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΟΑ, Γιάννης Καλέμπουμπας, επισήμανεότι η φιλοσοφία της ομάδας του Ρέθυμνο πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα από όλους!Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ:«Το Δ.Σ. του Π.Ο. Ατσαλένιου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου «Ασή Γωνιά», για την φιλοξενία αλλά και την ιδιαίτερη φιλοσοφία και τον τρόπο που μας αντιμετώπισε σαν φιλοξενούμενη ομάδα, στο μεταξύ μας κρίσιμο αγωνιστικά παιχνίδι.Η φιλοσοφία ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει να ενώσει και όχι να χωρίσει και παίζεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο ο καλύτερος να κερδίζει, είναι αυτό που πρέπει να υιοθετηθεί απ’ όλους μας και το παράδειγμα αυτό δίνει η Ασή Γωνιά.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Γιάννης Καλέμπουμπας».
Επισκοπή
Τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία από τον ΠΑΟ Κρουσσώνα εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Επισκοπής, μετά το κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Ο ΑΟ Επισκοπής ευχαριστεί τους διοικούντες του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και στα μέλη της διοίκησης μας στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, την Κυριακή στο Κρουσώνα. Ο ΑΟ Επισκοπής εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ».
ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου