twitter

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 2-0


Σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο για τον Καμπανιακό

Πολύτιμο τρίποντο απέσπασε το Σάββατο ο Καμπανιακός νικώντας με 2-0 τον Αχιλλέα Τριανδρίας, που για ακόμη ένα παιχνίδι βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά περιορισμένο από πλευράς θεάματος, με τον Καμπανιακό να κρατά την ουσία του σκορ και τους βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να βρίσκεται κολλημένο στο 0-0 και τις δύο ομάδες να έχουν δημιουργήσει λιγοστές ευκαιρίες. Στην επαναφορά ωστόσο, και συγκεκριμένα στο 55’ ο Υψηλός με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Καμπανιακό στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπογδάνου. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς να έχουν όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και έτσι στο 85’ ο Γαβανάς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, χαρίζοντας στους γηπεδούχους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ζαλκίδης, Γαβανάς, Γκόλτζης Κ., Σιούνης, Τανούρκας, Καμπορίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης, Κοσμίδης (75’ Γκόλτζης Αθ.), Σκόρδας (89’ Τζημητρέας), Δημητριάδης (88’ Βογιατζής)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπογδάνος, Ιωσηφίδης, Βασνιάδης, Λέκος, Παπαδόπουλος, Τσακαλίδης, Παπαποστόλου (72’ Φιλιππόπουλος), Δημογκίκας, Βακουφάρης (51’ Μυλωνάς), Ξανθόπουλος, Χαρίσης (61’ Μακρής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου