twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον όγδοο όμιλο





ΑΟ Περιστερίου


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Περιστερίου, ύστερα από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Ηλιούπολη.
Ο Γιάννης Τάμπρατζης μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο α' ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη είδε τους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές και να φτάνουν στο νικητήριο τέρμα. Για το προσεχές Σάββατο δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς οι ''ροσονέρι'' έχουν ρεπό. Πάντως, οι άνθρωποι του Ομιλου σκοπεύουν να κλείσουν φιλικό αγώνα, κατά πάσα πιθανότητα με την Ελευθερούπολη (ομάδα Α' κατηγορίας των Αθηνών), προκειμένου να διατηρηθούν 'ζεστοί' οι ποδοσφαιριστές. 


Ρόδος


Χωρίς τον Μηνά Φράγκο συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Ρόδου ενόψει των συνεχόμενων δυο εκτός έδρας αγώνα που καλούνται να δώσουν την προσεχή Δευτέρα με Μελίσσια και Τετάρτη με Νέα Ιωνία. Ο παίκτης πήρε την απόφαση να απέχει από τις προπονήσεις διότι παραμένει απλήρωτος από τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε, ''δεν πρόκειται να επιστρέψω αν δεν ικανοποιηθώ οικονομικά. Είναι καθαρά βιοποριστικό ζήτημα. Προτιμώ να πάω να κάνω μεροκάματα στην οικοδομή για να πάρω κάποια χρήματα''.
  

Μύκονος

Ξεκούραστα πέρασαν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές της Μυκόνου, αφού το νησιώτικο σωματείο πραγματοποίησε το προγραμματισμένο ρεπό του. Απαντες στο 'κυανόλευκο' στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕ Κως. Ο Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε στους παίκτες του ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κυκλαδίτικου συλλόγου, στόχος είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τάχιστα στη Μύκονο την παραμονή στην κατηγορία.



Μελίσσια


Η ανασύνταξη είναι το καλύτερο 'γιατρικό', σύμφωνα με τους ιθύνοντες των Μελισσίων, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα των βορείων προαστίων από τη Νέα Ιωνία (0-2). Στον νεοφώτιστο σύλλογο δεν έχουν χρόνο για... μοιρολατρίες, με δεδομένο ότι η ομάδα δίνει κρίσιμο ματς με αντίπαλο τη Ρόδο την ερχόμενη Δευτέρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι τέσσερις βαθμοί. Καταλαβαίνει κανείς πως η αναμέτρηση του Σαββάτου αποτελεί 'τελικό' για το συγκρότημα του Δήμου Κάβουρα. Ο έμπειρος τεχνικός τονίζει πως εάν οι παίκτες του πιστέψουν στις δυνατότητες τους στα εναπομείναντα παιχνίδια, τότε ο σύλλογος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

1 σχόλιο: