twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον όγδοο όμιλο



Αιγάλεω


Από τα χειρότερα γλίτωσε ο Βασίλης Φλεριανός, στην αναμέτρηση του Πανναξιακού με το Αιγάλεω στο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης'. Ο πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου δέχθηκε επίθεση από 40 οπαδούς και, μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να έπεσε θύμα χειροδικίας.
Οι οπαδοί του Αιγάλεω εξέφρασαν με αυτό τον ακραίο τρόπο την οργή τους για περιστατικά που -σύμφωνα με τους ίδιους- είχαν λάβει χώρα στο ματς του α' γύρου στη Νάξο. Η επέμβαση της 'κυανόλευκης' διοίκησης ήταν ταχύτατη, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης φρόντισε ώστε να φυγαδευθεί ο Βασίλης Φλεριανός και να διαφυλαχθεί η σωματική του ακεραιότητα. 



Πανναξιακού

Ο νησιώτικος σύλλογος στάθηκε όρθιος στο Αιγάλεω (1-1) και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Αμφότερες οι παραπάνω τοποθετήσεις είναι εύστοχες, όμως η μία δεν πηγάζει από την άλλη ως κατάσταση, διότι πολύ απλά ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού μία ημέρα μετά την... πρόσληψή του! Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τη Νάξο στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι το νησιώτικο συγκρότημα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης' υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή Κατσάνη και του γυμναστή Θαμνόπουλου. Η διοίκηση του Πανναξιακού δεν γνωστοποίησε την εξέλιξη, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου να καλύψει την υπόθεση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, που λύθηκε... εν ριπή οφθαλμού!

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου