twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τα νέα του ενάτου ομίλου



Αστέρας Βάρης

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται πλέον οι ιθύνοντες του Αστέρα Βάρης, αφού πριν λίγη ώρα ο Δήμος Τσιμιλιώτης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.
Μετά την ήττα του 'κυανόλευκου' συλλόγου στο Κερατσίνι (1-0), ο έμπειρος προπονητής θεώρησε σωστό να αποχωρήσει, προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Γιαννακόπουλος προσπάθησε να τον μεταπείσει, με δεδομένο ότι η παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη. Ωστόσο, η απόφαση του Δήμου Τσιμιλιώτη ήταν αμετάκλητη, γεγονός που ανάγκασε τις δύο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους. Εκ μέρους της υπόλοιπης διοίκησης, ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ, χαρατηρίζοντας επιτυχημένο το έργο του, παρά τις πολλές αντιξοότητες που αντιμετώπισε με τραυματισμούς και διαφόρων ειδών προβλήματα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της καριέρας του. 



 Αιολικός


Πήρε μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όμως οι ιθύνοντές του δεν παρέλειψαν να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία εξέφρασαν... συγχαρητήρια και ευχαριστίες! Η διοίκηση του Αιολικού θέλησε να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο και να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
'Το Δ.Σ. της ομάδας, θέτοντας ως προτεραιότητα την επιβράβευση των καλών διαιτησιών, είναι σε θέση να χαιρετήσει την άψογη χθεσινή διαιτησία του κ. Στ. Μάνταλου και των βοηθών του κ.κ. Π. Ντάλλα και Κ. Κοσμά (συνδέσμου Αθηνών). Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το χιλιοταλαιπωρημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο, διώχνουν τις οποιεσδήποτε σκιές που το βαρύνουν, αφήνουν τους φιλάθλους ευχαριστημένους, αποτρέπουν την εκδήλωση φανατισμού και επεισοδίων και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον και ειδικότερα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της ΕΠΟ. Ευχή όλων μας, είναι να συνεχιστούν τέτοιας ποιότητας διαιτησίες και στο μέλλον, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για ολόκληρο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πολύ καλή φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας και η διοίκηση, από τη διοίκηση του ΑΑΟ Αχαρνακός και τις προσπάθειες που κατέβαλε για την αποφυγή επεισοδίων.
Υ.Γ.: Για να διώξουμε και οιεσδήποτε υποψίες για τη σκοπιμότητα αυτής μας της δήλωσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια συγχαρητήρια ανακοίνωση κάναμε και στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας, που ηττηθήκαμε από την ομάδα του Ιωνικού, καθώς και στον αγώνα με την Ολυμπιάδα'.

Τριγλία Ραφήνας


Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Τριγλίας Ραφήνας, με αφορμή γεγονότα και καταστάσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας (2-2). Καταρχήν, οι ιθύνοντες του 'κιτρινόμαυρου' συλλόγου κατήγγειλαν αναίτια επίθεση ομάδας αγνώστων προς τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο Γιώργο Χαχολάκη αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης. Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι της Τριγλίας εξέφρασαν την οργή τους για τη διαιτησία του Ιωσηφίδη, αλλά και του β' βοηθού Βασιλάκη. Πρώτα από όλα, γίνεται λόγος για μία φάση που έγινε στην περιοχή του πειραϊκού συλλόγου λίγο πριν το φινάλε, όταν η μπάλα φάνηκε να σταματάει σε χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Ζέκιο.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου