twitter

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Απογοήτευση στην Καστοριά, παρά την εμφάνιση




Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός διευθυντής της Καστοριάς, Θόδωρος Ποντίκης, από την ήττα της ομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλεξάνδρεια, παρά το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι «γουναράδες».

Ο Θόδωρος Ποντίκης, ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο της Καστοριάς τον τεχνικό Πασχάλη Δημητρίου που είχε υποχρεώσεις στο Άργος, τόνισε πως παρά τις πολλές απουσίες και την αντίθετη προς αυτούς διαιτησία, η ομάδα έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη…
«Παρά τις πολλές ελλείψεις μας (Βελλίδης, Καλαφάτης, Πετρόπουλος, Στασινόπουλος), σταθήκαμε αξιοπρεπώς, όμως, δεν μπορέσαμε να φύγουμε από την Αλεξάνδρεια με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η τοπική ομάδα απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην α΄ θέση της βαθμολογίας.
Μάλιστα το λάθος του διαιτητή στην αρχή του παιχνιδιού, μας στέρησε, πιθανότατα μια καλύτερη τύχη στο παιχνίδι αυτό. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στη συνέχεια μέσα σε ένα δεκάλεπτο μας αποσυντόνισε λίγο. Στο β΄ μέρος, μάλιστα, η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Συνεχίζουμε, σεβόμενοι την ιστορία της Καστοριάς και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια για το καλύτερο δυνατό».


ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου