twitter

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τα νέα του ενάτου ομίλου



Ατρόμητος Πειραιά


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου Πειραιά μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή μέσα στο Ελληνικό απέναντι στον Εθνικό (2-1) την περασμένη Δευτέρα. Το συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου απέδειξε ότι οι δυνατότητές του είναι πολύ υψηλότερες από αυτό που έχει φανεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Πλέον, ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του τους έμπειρους Γεράσιμο Μαζαράκη, Βασίλη Κουκά και Κώστα Ουσταπασίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους. Παράλληλα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επανέρχεται και ο Αντώνης Νικολής, που είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις αρχές του Οκτώβρη. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ατρόμητου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ''το φιλικό σωματείο του Εθνικού για την φιλοξενία του και να συγχαρεί τον Μάνταλο για τη διαιτησία του''.


Αχαρναϊκός

Είναι από τα ματς, τα οποία ο κάθε φίλαθλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προσδοκά με μεγάλη αγωνία. Ο λόγος για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αχαρναϊκού και του Αιολικού, που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στο Μενίδι. Ασφαλώς, η σπουδαιότητα του αγώνα δημιουργεί ανησυχία σχετικά με τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της συνάντησης. Ωστόσο, ο Φώτης Θανέλας σπεύδει να κάνει την δική του ευχή και να στείλει το μήνυμά του στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της νησιώτικης ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά: 'Αν και από την αρχή του πρωταθλήματος προσπαθούμε να μην ξεχωρίζουμε παιχνίδια, το συγκεκριμένο ματς αποκτά τη δική του ιδιαιτερότητα. Θεωρώ πως η ομάδα του Αιολικού διαθέτει πλούσιο... οπλοστάσιο, κυρίως για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πέραν αυτών απαρτίζεται από αξιοπρεπή διοίκηση και, πάνω από όλα, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο νησί με φανατικό κοινό'. Εν συνεχεία, ο Φώτης Θανέλας πρόσθεσε: 'Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω πως αν οι παίκτες μου αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλωστε, νομίζω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας αποδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τα φόντα να πετύχουν υψηλούς στόχους. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε το απόλυτο των νικών στην έδρα μας, πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε ένα μικρό προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος'. Τέλος, ο προπονητής των 'πρασίνων' έσπευσε να δώσει τη δική του ευχή για το ντέρμπι της Κυριακής: 'Το μόνο εύκολο είναι να γίνει επεισοδιακό ματς. Εγώ θα ήθελα να δω να γίνεται ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει από τη μεριά του με το δικό του τρόπο'.

Αίας Σαλαμίνας


Στην τελική επιλογή για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας προχώρησε ο Αίας Σαλαμίνας, μετά από πολυάριθμες επαφές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής και της σημερινής ημέρας. Πριν από λίγη ώρα, η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου οριστικοποίησε την πρόσληψη του Τέλη Πιστόλη, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Μανδραϊκό, τον οποίο μάλιστα είχε οδηγήσει πέρσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΔΑ και στην άνοδό του στη Δ' Εθνική. Στο πλευρό του ως βοηθός και στενός συνεργάτης θα είναι ο Ντανιέλ Κένεντι, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτος προπονητής του Περαμαϊκού (Α' κατηγορία Πειραιά), ενώ πέρσι ήταν παίκτης-προπονητής στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου (Α' κατηγορία Αθηνών).

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου