twitter

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-2



Ολοκληρώθηκε αισίως ο χθεσινός εξ’ αναβολής αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Σοχού και τον Οδυσσέα Κορδελιού με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο και να επικρατούν τελικά με 0-2 των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σχετικά νωθρά για τις δύο αντίπαλες που μπήκαν αναγνωριστικά στον αγωνιστικό χώρο το α’ ημίχρονο. Ο Εθνικός δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα στο πρώτο μισό, με το Κορδελιό να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του όσο περνούσε η ώρα. Με πρωταγωνιστή τον Σιαντρόπουλο ο Οδυσσέας δημιούργησε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 55’ με τον Κανδήλα να περνά δύο αντιπάλους μόνος του και να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Μακρή, ο οποίος με έξοχο αριστερό πλασέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Οδυσσέα. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 61’ ο Σιαντρόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη για το Κορδελιό. Για τον Σοχό, κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνου που είχε δύο καλές ευκαιρίες για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, στο 85’ κεφαλιά του Κωνσταντίνου πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία του Κορδελιού, ενώ στο 87’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σουτ του ίδιου παίκτη. Πλέον στο μυαλό του Οδυσσέα Κορδελιού υπάρχει μόνο το εκτός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αχιλλέα Τριανδρίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Λαγγίζος, Μαρίκος, Τσιτσιπλάμης (66’ Βουσβούρης), Κολόκας, Κοσμίδης, Σταμπουλής, Πεχλιβάνης, Ανδρεάδης (67’ Νόικος), Ντουτζιάρης (60’ Κωνσταντίνου), Κουρούπης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Κισά Ομέρ, Ιβανίδης, Παπαργυρίου, Κοντζίδης, Πωμάκης, Τσεβρετζής, Αχαλινόπουλος (58’ Γεροντίδης), Σάρρος, Κανδήλας, Σιαντρόπουλος (73’ Συμεωνίδης), Μακρής (81’ Μυλωνάς)

1 σχόλιο: