twitter

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 1-1


Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση Δόξα Πενταλόφου και Απόλλων Αρναίας στην έδρα της πρώτης, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τα παράπονά τους για τον διαιτητή Τρέβλα. Οι δύο ομάδες επέστρεψαν μετά από απουσία μίας εβδομάδας στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και μοιράστηκαν από ένα βαθμό πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα.
Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάτι εξαιρετικό για καμία από τις δύο αντιπάλους, που πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60’ ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Βερνή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πολυχρονίδη. Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη και στο 77’ ο Σπυρίδης έκανε το 1-1 χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στο αποτέλεσμα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ: Πολυχρονίδης, Παπαλιώζης (65’ Σπυρίδης), Γραικός, Μάσκας, Σαπάνης, Χατζηχαριστός, Σαραμουρλής, Σεΐζης (35’ Κουσούτης), Αραμπατζούδης, Μανελίδης, Καρατέεβ
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Γιατσάτσος, Καρμοίρης, Στόικος, Τζιώτζιος, Αρβανιτοζήσης, Τσιτογιάννης, Μαυρίδης (60’ Κιάτος), Βερνής, Δημητρακόπουλος (85’ Παυλάκος, Καλπακίδης (40’ Χατζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου