twitter

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2-0



Νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέτυχε χθες ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, που επικράτησε με 2-0 του Κιλκισιακού των πολλών απουσιών, που προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.
Με δύο γκολ των Καλαϊτζή και Νταλή ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών υπέγραψε χθες μία σπουδαία νίκη που τον οδήγησε ένα βήμα ακόμη ψηλότερα από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών έχει πάρει ισάριθμες νίκες-η μία στα χαρτιά με τον Μακεδονικό- γεγονός που του χαρίζει βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο 54’ αποβολή με απευθείας κόκκινη του Κουτούδη και πέναλτι για την ομάδα του Κικλκισιακού, που αστόχησε, διατηρώντας το σε βάρος της 1-0.Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 77’ με τον Καλαϊτζή. Στη συνέχεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα Στο 85’ ήρθε η αποβολή και για τον Κιλκισιακό που έμεινε επίσης με δέκα με την υπόδειξη δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ευθυμιάδη από τον διαιτητή. Στο 90’ του αγώνα το 2-0 για τα Γιαννιτσά με σκόρερ τον Καλαϊτζή, που επισφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Σιδόρης, Καλαϊτζής (46’ Καλαϊτζής), Τσαλμάς, Κουτούδης, Καζόγλου (68’ Αλεγγιοβάνολγου), Γκογκολούδης, Σιδηρόπουλος, Καλαϊτζής, Κηλίκης (78’ Νταλής), Καρμάνης, Χαρμάνας
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Ηλιάδης, Γεωργιάδης (79’ Βασιλειάδης), Ασημακίδης, Καραλίδης, Αμανατίδης, Ιωαννίδης (69’ Σαββελίδης), Καρατζιάς (69’ Παναγιωτίδης), Ντουντούκης, Στεφανίδης, Τζεβελέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου