twitter

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Φιλανθρωπική κίνηση από τον Διγενή Λακκώματος



Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δείχνει ο Διγενής Λακκώματος, με μία κίνηση φιλανθρωπίας και αγάπης προς τα μικρά παιδιά, δηλώνοντας συμμετοχή με εκπροσώπους τα δύο παιδικά του τμήματα στις φιλικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις που διοργανώνει το «Χαμόγελο του παιδιού» ενόψει Πάσχα.
Η σχετική ανακοίνωση με το πρόγραμμα και το περιεχόμενο της διοργάνωσης: «Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Διγενής Λακκώματος από την συνάντηση ανθρωπιάς και αγάπης για τα παιδιά γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες και κύπελλα, γι’ αυτό και ο Διγενής θα λάβει μέρος με τα δύο παιδικά του τμήματα. Η Αθλοργάνωση σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στις φιλικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις αγάπης που θα γίνουν στο αθλητικό κέντρο «Βασίλης Χατζηπαναγής», το διάστημα 9-12 Απριλίου και 17-19 Απριλίου. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και οποιαδήποτε εθελοντική συνεισφορά εκ’ μέρους των συμμετεχόντων θα μπορέσει να αποτελέσει οικονομική υποστήριξη για το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσω αγοράς πασχαλινών λαμπάδων, από σημείο έκθεσης και πώλησης με ευθύνη του Ιδρύματος. Ειδικό stand θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο από τις 9 έως τις 12 Απριλίου».

Στα νέα της πρώτης ομάδας, μετά το ρεπό του περασμένου Σαββάτου από το πρωτάθλημα, λόγω Ηρακλή, άπαντες στο Λάκκωμα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Στέφανος Μπορμπόκης ξεκίνησε ήδη, χωρίς προβλήματα, προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό, εντός έδρας.

1 σχόλιο:

  1. Πολλά μπράβο στην ομάδα του Διγενή Λακκώματος!!!Πρέπει όλοι να βοηθούμε τους γύρω μας σε τέτοιες δύσκολες εποχές, αλλά να μη θυμόμαστε τους συνανθρώπους μας μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή