twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον έβδομο όμιλο





Κόρινθος

Η διοίκηση της Κορίνθου εξέδωσε μια ακόμη ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης.
Αναλυτικά το κάλεσμα της διοίκησης στους φίλους του ΠΑΣΚ: Η Γιορτη του Παιδιου, η παρουσια του προεδρου μας απο την Αμειρκη και η ευκαιρια να τον ευχαριστησουμε για οτι εχει κανει μιας και δεν τον βλεπουμε συχνα, η ευκαιρια για εκδικηση, (σημειωνουμε οτι η ηττα στα Λουκισια ειναι η μοναδικη της φετινης χρονιας), η επιθυμια να χειροκροτησουμε τους Κυπελλουχους Κορινθιας, ο καλος καιρος και πανω απο ολα το μοναδικο ελληνικο γηπεδο οπου η οικογενεια δεν ειναι απλα ευπροσδεκτη αλλα προτιμαται. Χιλιοι και δυο λογοι να βρεθουμε στο Συνοικισμο στις 4μμ την Κυριακη στο παιχνιδι της αγαπημενης μας. Υπενθυμιζουμε οτι ολες οι δραστηριοτητες για τα παιδια μας θα ξεκνησουν στισ 330μμ. ενα πραγματικο πανηγυρι με μπαλονια, μασκοτ, μπογιες και πολλες εκπληξεις για μωρα. Ολοι εκει να περασουμε ωραια.


Παναργειακός

Η διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) τα οποία αναφέρονται σε παραιτήσεις και αποχωρήσεις μελών του Δ.Σ. Το Δ.Σ. συνεχίζει με την σύνθεση που είχε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ενωμένο την προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας. Οποιαδήποτε άλλη φήμη ή δήθεν πληροφορία που εμφανίζεται στον τύπο ως είδηση, δεν ευσταθεί και έχει σκοπό τον αποπροσανατολισμό της ομάδας και των φιλάθλων της από τον κοινό στόχο, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας να αγνοήσουν ανάλογες φήμες και σενάρια και να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα της Κυριακής 4 μ.μ. στο ΔΑΚ ργους με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Ασπρόπυργος


Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ασπρόπυργου, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανναυπλιακό. Σε φιλικό που είχε δώσει την περασμένη Παρασκευή, το συγκρότημα του Πάρη Λιάκου κέρδισε 3-0 τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου με γκολ των Σημαιοφορίδη, Φραγκόπουλου, Φράντζα. Από εκεί και πέρα, μετά τον αγώνα της Κυριακής έχει δοθεί ραντεβού στην πιτσαρία ''Capriccio'' του Ασπρόπυργου στις 19.00, όπου οι ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν. Ο γενικός αρχηγός Νίκος Λιόσης ευχαριστεί δημόσια τον επιχειρηματία Βασίλη Φίλη για την προσφορά του στα νεαρά παιδιά του Ασπρόπυργου.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου