twitter

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στον Σοχό ο Οδυσσέας για το εξ΄αναβολής



"Ταξίδι" στον Σοχό περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για τον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου, Οδυσσέα Κορδελιού,  ενόψει της διεξαγωγής του εξ’ αναβολής αγώνα με τον τοπικό Εθνικό, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να αναμετρηθούν την προηγούμενη φορά, λόγω παγετού που επικρατούσε στην περιοχή του Σοχού, με τη μεταξύ τους εκκρεμότητα να διευθετείται επιτέλους αύριο το απόγευμα.
Τόσο για τον Εθνικό, όσο και για τον Οδυσσέα το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση, με διαφορετικά κίνητρα για καθέναν από τους δύο αντιπάλους. Αφενός, η παραμονή στην κατηγορία είναι το κύριο μέλημα όλων στον Σοχό, και αφετέρου η εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ό,τι απασχολεί περισσότερο την ομάδα του Κορδελιού. Τόσο ο Σάκης Κοσμίδης, όσο και ο Βασίλης Αντωνιάδης δεν είχαν τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια να ξεκουράσουν, αλλά και να προετοιμάσουν τους παίκτες τους όσο θα ήθελαν, μιας και οι δύο «κυανόλευκοι» είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σάββατο. Το θετικό ωστόσο για τους δύο προπονητές είναι ότι έχουν στη διάθεσή τους από ένα αρκετά πλούσιο ρόστερ ο καθένας, που τους επιτρέπει, να φρεσκάρουν τις εντεκάδες τους με ξεκούραστα πρόσωπα. Φαβορί της σημερινής αναμέτρησης θεωρείται βάσει αποτελεσμάτων και στατιστικών στοιχείων ο Οδυσσέας Κορδελιού. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο, στον Οδυσσέα κρατούν χαμηλά τους τόνους και υπολογίζουν πολύ στις ικανότητες του αντιπάλου τους. Υπενθυμίζεται ότι το Κορδελιό προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Κυμίνων το περασμένο Σάββατο, ενώ αντίθετα ο Εθνικός από ήττα, εν’ μέσω διαμαρτυριών, στην Αρναία με 2-0. Το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει αύριο στις 16.00 και διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Κοεμτζίδης, με βοηθούς τους κ. Τσιάμπαζη και Σενακίδη από τον Σύνδεσμο της Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου