twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον δέκατο όμιλο






ΑΟ Αγίου Νικολάου


Την απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών καλείται να καλύψει ο τεχνικός του ΑΟ Αγίου Νικολάου, Χρήστος Καργιωτάκης, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Επισκοπή.

Κάθε παιχνίδι μοιάζει τελικός για τους παίκτες του ΑΟ Αγίου Νικολάου και οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προσπάθεια για παραμονή. Συγκεκριμένα, ο Καργιωτάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιντιούρη, Δέλλιο και Δήμα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς και τον Καρνιάτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και έχει μείνει αρκετά πίσω στην προετοιμασία συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες.


Ηρόδοτος


Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του Ηροδότου με τον Δήμαρχο του Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, προκειμένου να τεθούν τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.
Η συνάντηση έγινε στο παλιό δημαρχείο της Νέας Αλικαρνασσού και οι ιθύνοντες του Ηροδότου φρόντισαν να ενημερώσουν τον Δήμαρχο της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο. Το βασικότερο θέμα που συζητήθηκε εκτενώς δεν ήταν άλλο από το γηπεδικό και συγκεκριμένα η συντήρηση του γηπέδου.
Οι διοικούντες την ομάδα ζήτησαν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, με τον κ. Κουράκη να δεσμεύεται για ένα έτοιμο γήπεδο μέχρι τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι του Ηροδότου αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, καθώς ο Δήμαρχος έδωσε το λόγο του για στήριξη στα γενικότερα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.


ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου