twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διαμαρτυρία σε ΕΠΟ από τον Πύρασο





Επιστολή έντονης διαμαρτυρίας απέστειλαν οι ιθύνοντες του Πυράσου στην ΕΠΟ, με την οποία κάνουν λόγο για κατάφορη αδικία εις βάρος τους με την τελευταία απόφασή τους για δικαίωση της Αναγέννησης και δική τους… «εξοντωτική» τιμωρία.

Η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ για ποινή, λόγω της μη έλευσης του γιατρού στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση, φαίνεται πως ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε τους διοικούντες τον Πύρασο να νιώθουν πως δεν υπάρχει σεβασμός στην προσπάθεια που καταβάλλει το σωματείο.
Η επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ μαρτυρά την αγανάκτησή τους…
«Σε ένα κλίμα μεσαιωνικού ηγεμονισμού που βιώνει η ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, κινείται και η ΕΠΟ με περισσή ικανότητα. Μοναδικό πεδίο δράσεώς της μετά τις αναδιαρθρώσεις των τελευταίων ετών είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία, οι παράγοντες των οποίων από ρομαντικοί κι αποκλειστικοί αιμοδότες του ελληνικού ποδοσφαίρου κατήντησαν χορηγοί της λειτουργίας, της σπατάλης και της υπεροψίας της ΕΠΟ κι όποιων καρεκλοκένταυρων την επανδρώνουν, αιρετών και μη.
Στην πορεία του συλλόγου μας στη Δ' Εθνική, πολλές ήταν οι φορές που η ανύπαρκτη, όσον αφορά στην οικονομική και ηθική στήριξή μας, διοικούσα Αρχή μας έστησε στον τοίχο στηριζόμενη στην κατάχρηση εξουσίας των μικρών απεσταλμένων ηγεμονίσκων της με τις μαύρες στολές.
Η τελευταία όμως απόφαση της πειθαρχικής φοροεισπραχτικής επιτροπής ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και μας κάνει να νοιώθουμε ικανοποίηση που αγωνιστικά επανερχόμαστε στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο σύλλογός μας δέχθηκε αυστηρότατη ποινή, ισάξια με αυτήν που δέχθηκε ομάδα της Super league οι οπαδοί της οποίας κατέκαυσαν το ΟΑΚΑ, εξαιτίας του φοβερού ατοπήματός μας να καθυστερήσει στην προσέλευσή του ο ιατρός αγώνος για λίγα λεπτά.
Οι «κύριοι» εισπράκτορες της πειθαρχικής επιτροπής αγνόησαν τα έγγραφα που αποστείλαμε και αποδεικνύουν πως ο ιατρός του αγώνα είχε μηχανική  βλάβη στο όχημά του κατά την μετάβασή του στο γήπεδο (παραστατικά οδικής βοήθειας και μηχανικού), έγγραφο του αστυνομικού τμήματος Νέας Ιωνίας για την προσέλευση αντικαταστάτη ιατρού (διευθυντής ορθοπεδικής κ. Μουλάς Γεώργιος) στις 15:24, δηλαδή 6 λεπτά παραπάνω από την προσέλευση του ιατρού στον αγώνα του Λιανοκλαδίου ο οποίος διεξήχθη κανονικότατα. Έξι ολόκληρα λεπτά, για να καταδικαστούμε ομοίως με τους βανδάλους του ΟΑΚΑ, 3-0 υπέρ της Αναγέννησης –αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα–, αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα–, χρηματικό πρόστιμο, τουλάχιστον γλιτώσαμε την πυρά.
Βεβαίως, γίνεται αντιληπτό από τον καθένα ότι οι «κύριοι» αυτοί εισέπραξαν το πρώτο παράβολο, καταδίκασαν αδίκως, με την ελπίδα να εισπράξουν και το δεύτερο παράβολο των 600 ευρώ της εφέσεως για την μείωση μέρους της ποινής. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή και με το αζημείωτο φυσικά.
Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο πρωτίστως αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα της ΕΠΟ, κύριε Σοφοκλή Πιλάβιε δεν πρόκειται άλλο πιά να σας ακολουθήσουμε γιατί ούτε αγωνιστικά το καταφέραμε αλλά ούτε η διάθεση υπάρχει, και ίσως αυτό να είναι γενικότερο, να σας συνδράμουμε στην καταστροφή και την απαξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Σας φιλούμε ταπεινά το δακτυλίδι, αναγνωρίζοντας τον ηγεμονικό σας ρόλο, το ρόλο δηλαδή του ανθρώπου που μόνο θέλει να παίρνει χωρίς να αποδίδει τίποτε».


ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου